2777
2789
عنوان

تریاک

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 29 پست
نه خودش میگه از ۱۸ سالگی اینکارو میکنم

ای وای یعنی شما تو نامزدی متوجه اعتیادش نشدید 

پس اینجور ادمی سخته ترک کنه 

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

معتادها دو دستن ، اونایی که مواد رو دوست دارن و دز میبرن بالا و‌دنبال نشئگین 

و اونایی که از رو ناچاری مصرف میکنن

شوهرتون گروه اول باشه به این سادگی ها ترک نمیکنه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
وقتی گفتی عیب نداره . پس حقته با ادم معتاد سر کنی‌ . خودت هلش دادی به سمت اعتیاد

من هلش ندادم؛از قبل من اینکارو میکنه🥲وقتی اومد جلو هم هیچی نگفت حتی سیگار هم میکشید؛ اونو هم به من نگفت تا چند وقت اول زندگی قایم میکرد بعد وقتی فهمیدم گذاشتش جلوم گفت میکشم چیکار میخوای بکنی؛سیگار رو میگم؛بعد تریاک رو که بعدا فهمیدم😭که دیگه تو خونه گذاشتش جلوم خیلی خیلی سعی کردم که کلا نکشه با خوبی با قهر با دعوا حتی با کتک😔ولی هیچ تاثیری نداشت؛چون دیگه کم اوردم بهش گفتم مثلا مجردیت فقط تفریحی خیلی کم فقط هرروز نه تو خونه نه😭😭😭

معتادها دو دستن ، اونایی که مواد رو دوست دارن و دز میبرن بالا و‌دنبال نشئگین  و اونایی که از ر ...

اون الان همش بهم میکه بخدا خیلی کم میکشم اون حالت نعشگیو ندارم فقط برا اینکه بتونم کارمو انجام بدم کارم تموم شه میزارمش کنار چون سخته بایدچندروز خونه باشم و بخوابم همش

اون الان همش بهم میکه بخدا خیلی کم میکشم اون حالت نعشگیو ندارم فقط برا اینکه بتونم کارمو انجام بدم ک ...

پس صبر کن هزوقت موقعیتش جور شد و‌کار نداشت ، شروع کنه به ترک کردن ، برای ترک اعتیاد امادگی لازمه 

یه لینک برات میفرستم روش بزن و مطالبی که در مورد ترک نوشتم بخون 

باز سوالی داشتی بپرس

درخواست دوستی قبول نمیکنم
عزیزم شما تو‌تاپیک دیگت بفکر بچه دار شدن بودی الانم یکی داری خواهشا دیگه بچه نیار تو ۱۸ سالگی مادر ...

میدونم همش بهش میگم که بچه بعدی وقتی میارم که اینو ترک کنی🥲

عزیزم شما تو‌تاپیک دیگت بفکر بچه دار شدن بودی الانم یکی داری خواهشا دیگه بچه نیار تو ۱۸ سالگی مادر ...

😔خیلی حالم بده؛من اصلا به فکر ازدواج نبودم بابام میخواست به زور با پسر عمم ازدواج کنم هنوز ۱۵ سالم بود😭😭دوست داشتم درسمو بخونم جوونی کنم؛گفتم حالا که میخواد منو به زور این بده بزار خودم انتخاب کنم؛که وقتی جلو اومد کاملا هم سنتی بود؛من هیچی نمیدونستم از زندگی وقتی هم ازدواج کردم عموم گفت که این انتخاب خودت بوده دیگه راه برگشتی نداری😭😭تو ۱۸ سالگی بچه دار شدم خیلی خیلی وابستشم میمیرم براش؛😞نمیتونم ازش جدا شم 😭😭😭😭خیلی حالم بده

متاسفانه اینا عادت کردن  با یه مشاور حرف بزن  گلم عزیزم

نه کاری دارم نه در امدی ؛فقط به خاطر دخترم دارم زندگی میکنم بخاطر دخترم که ی دیقه ازش دور میشم اینقد گریه میکنه😞😭

نه کاری دارم نه در امدی ؛فقط به خاطر دخترم دارم زندگی میکنم بخاطر دخترم که ی دیقه ازش دور میشم اینقد ...

سعی کن سر یه کاری بری یا تو خونه کاری شروع بکنی که اگه یه زمانی مجبور شدی جدا بشی بتونی خرج خودتو دخترتو بدی 

نترس مردا بچه نگه دار نیستن 

که بخواد

ازت بگیرتش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 59 دقیقه پیش
2791
2779
2792