2777
2789

دیشب همه خونه پدرشوهرم بودیم

من دارم میرم باشگاه و رژیم گرفتم خیلی لاغر شدم

خاهرشوهرام داشتن میگفتن اره لاغر شدی و اینا

یهو این برداشت گفت اره خداروشکر رفتی من زاییده بودم(جاریم دو ماه پیش زاییده) ولی انگار تو زاییده بودی😐

ایقد شوکع شدم اصلا هیچ جوابی ب ذهنم نیومد ک بهش بگم

دوباره اومدم برم خونه چنذ تا ظرف خونه پدرشوهرم مونده بود ازم(غذا میبرم واسشون گاهی اوقات)

رفتم تو اشپزخونه ک برشون ذارم

یهو گف منم هر سری همینقذ ظرف میبرم خونه

خب عقده ای مگ من واسه تو میارم من بخاطر محبت خودم و خوبی پدر شوهر مادر شوهرم میبرم

اصلا این زن ی نکبت ب تمام معناست

اومدم ب شوهرم تعریف میکنم اون دیگ بدتر همش بحث رو میویچونه ینی با من حرف نزن راجبش

بیشتر دقیم کرده این مرد

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا اشتباه از طرف خودته که اجازه میدی بفهمن باشگاه و میری و رژیم میگیری 

و اون افراد بهت بگن اره لاغرشدی 

اگر اون اجازه رو نمیدادی شاید میشد در جواب جاریت بگی ، من بدنم رو همه جوره دوس دارم حتی اگ ۳۰۰ کیلو بشم و خوشگل بودن مهم تر از خوش اندام بودنه 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

مردهاازاین بحث های زنونه خوششون نمیاد به خاطرهمین میپیچونن 

شماهم ولش کن خودتودرگیرحرفای جاریت نکن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خب برای مسائل هیچ و پوچ برای جاری بی ارزش وقت خودت و شوهرت رو بگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا اون هروقت هرکسی چیزی میگه یا از جایی ناراحته یا خوشحاله ب من بایذ بگه

با کی باید راجب این مسائل صحبت کرد

راجب دلخوریات حال بدت؟

همیشه باید خوش خوشان باشی تا بخادت؟باهات حرف بزنه

درک نمیکنم

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

آخه این حرفیه که‌میخوای برای شوهرت بگی ؟همون بهتر گوش نکرد

ولی جاریت عجب اعجوبه ایه من تا شیش ماه بعد زایمانم مغزم‌خسته و داغون بود از بی‌خوابی این کیه که حوصله داره خودش با جاری درگیر کنه و نیش میزنه