2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

330 بازدید | 50 پست

هفته دیگه زایمانه

خیلی خیلی زیاد استرس دارم و میترسم 

ینی چ بلایی قراره سرم‌بیاد؟

از تجربیاتتون بگید.چیکارکنم راحتتر باشه برام؟

خاک تو سرم بچه خواستنم چیبود

میترسم حس میکنم میمیرم.لعنت بمن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭برام دعا کنید توروخدا شبو روزم استرسه اصلا دلم نمیخواد روز زایمانم برسه

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

هییی و منی که دعا میکنم به اون زمان برسم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما ماماخصوصی بگیر برا خودت

زایمان بی دردی بگیر

حتما حتما اسکات بزن اگه توپ پیلاتس داری روش بشین بالا پایین کن خودتو نداری رو تخت بالشتی چیزی تمرین کن پله بالا پایین کن پیاده روی زیاد داشته باش 

چه بیمارستانی میری برا زایمان ؟

چرا تلاش نمیکنی واسه سزارین؟خواب میری بچت بغلته 

استرس خاصی نداره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من فقط شب قبلش یهو استرس تمام تنمو گرفت رفتم ۶ صبح تا ۴ دردکشیدم و اخر سزارین شدم

چقدر بددد هم درد طبیعی رو کشیدی هم مشکلات سزارین

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
بچه چندمته؟ نمیترسی؟

بچه اول من فقط از سلامتیش میترسم سه هفته دیگه باید آزمایش ژنتیک از جنین بدم فقط میخوام سالم باشه بقیه اش مهم نیست

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔