2777
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 50 پست
من حتی از معاینه ساده میترسم دیگه رفتم سزارین 

باور میکنی درد زایمان از اون معاینه های وحشیانه کنتر بود 

من دردم بیشتر معاینه اس 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
کی زایمان میکنی شما گلم  من 21 اسفند  گفتم این سری تا دردم نگیره بیمارستان نمیرم ک هی دس ...

من ولی زایمان اولم خیییلی خوب بود  دردمم نمیگرفت از ۴۰هفته سه بار رفتم بیمارستان ۴۱هفته و ۶روز بستریم کردن😐

زایمانم یا آخر اردبیهشت یا اول خرداد 

چــــــــــــی_بنویسم💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ولی زایمان اولم خیییلی خوب بود  دردمم نمیگرفت از ۴۰هفته سه بار رفتم بیمارستان ۴۱هفته و ۶روز ...

ن من برا چکاپ 38هفته رفتم بد معاینه خون ریزی کردم بستری شدم  ۱۲ ۱۳ ساعت درد کشیدم تا باز شدم 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...
باور میکنی درد زایمان از اون معاینه های وحشیانه کنتر بود  من دردم بیشتر معاینه اس

همین 

منم از معاینه وحشت دارم 

حتی ۷ سال ازدواج کردم نرفتم پاپ اسمیر بدم 

تحمل ندارم دست خودم نیست کلی روانپزشک روانشناس مشاوره س ک س تراپست اصلا درست نشدم 

حتی سوند تو بی حسی گفتم برام بزنن

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

من ۳ تا زایمان طبیعی داشتم شگر خدا راضی بود .درد داره منکر نیستم ولی تنفس درست و بدونی کی باید زور بزنی و به کدوم قسمت واقعا کمک کننده هس.زایمان اول گاز بی حسی بود درخواست دادم ولی دومی و سومی هیچی و واقعا راضی م اصلا جیغ و داد نزدم فقط با نفس کشیدن و زور به موقع و...الان خیلی دوست دارم کلاس یوگا بارداری برم و پیاده روی ولی اینقدر وحشتناک ویار و تهوع دا م که برام الان امکان نداره

سرچ کن عزیزم برای درست نفس کشیدن .وقتی زور بهت آمد و درد گرفت باید درست نفس بکشی عذر خواهم همزمان با فراری که میاد باید به سمت م ق ع د زور بزنی شما اکثر به اشتباه به سمت رحم زور میزنن که اشتباه هس