2777
2789
با اجازه بنده هم جواب میدم درمان روانشناسی معمولا کار روانشناس بالینی و روانپزشک هست 

حالا شما که اطلاعاتت خوبه

من که همسرم بهم خیانت کرده 

و خیلی هم قد و مغروره و ازم معذرت خواهی نمیکنه

بریم مشاوره مشکلمون حل میشه؟؟؟؟

الان ۴ماهه که از هم جداییم با۳ فرزند

حالا شما که اطلاعاتت خوبه من که همسرم بهم خیانت کرده  و خیلی هم قد و مغروره و ازم معذرت خواهی ...

بزرگواربد شما 

اگر دچار اختلال نباشید با چند جلسه زوج درمانی خیلی از مشکلات تون حل میشه اما اگر دچار اختلال باشید نیاز به درمانگر حرفه ای، برای درمان روانشناختی، صبر و تلاش زیاد به همراه زوج درمانی هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا شما که اطلاعاتت خوبه من که همسرم بهم خیانت کرده  و خیلی هم قد و مغروره و ازم معذرت خواهی ...

این که چه روانشناسی هم انتخاب کنید بس تاثیر نیست 

یعنی دراون زمینه ها چقدر با تجربه و باسواد باشه 

بزرگواربد شما  اگر دچار اختلال نباشید با چند جلسه زوج درمانی خیلی از مشکلات تون حل میشه اما اگ ...

اگه همسرم دوباره خیانت کنه چی؟؟؟؟

اگه اختلال نداشته باشیم چند جلسه لازمه؟؟

فردا همسرم سومین جلسه رو میره ظاهرا

من هم دوشنبه خواستن برای جلسه اول

اگه همسرم دوباره خیانت کنه چی؟؟؟؟ اگه اختلال نداشته باشیم چند جلسه لازمه؟؟ فردا همسرم سومین جلس ...

چون همسرتون خیانت کرده حس می کنم بهتر هست مصاحبه تشخیصی اساسی هم بشه که مطمئن بشید اختلال شخصیت نداشته باشه 

تعداد جلسه بستگی به رویکردی داره که روانشناس انتخاب کرده بعضی جلسات تا پانزده جلسه هم نشند برخی شون پنج تا هم کافیه 

موفق باشید مهربانو جان ❤️ 

چون همسرتون خیانت کرده حس می کنم بهتر هست مصاحبه تشخیصی اساسی هم بشه که مطمئن بشید اختلال شخصیت نداش ...

والا همسر من دو جلسه رفته ولی تا منو دید میگه هیچ حسی بهت ندارم😭

مصاحبه ای که میفرمایید رو کجا باید انجام بدن؟

اگر همین روانشناس، تو مصاحبه تشخیصی قوی هست و روان درمانی هم جزو تخصصش هست بهش بگید این مصاحبه تشخیصی هم انجام بده اگر هم قوی نیست روانشناس بالینی که تو تشخیص و درمان حرفه ای هست... 

اگر همین روانشناس، تو مصاحبه تشخیصی قوی هست و روان درمانی هم جزو تخصصش هست بهش بگید این مصاحبه تشخیص ...

اطلاعات تکمیلی

طراوت جلالی هستم روان شناس و رواندرمانگر (زوج درمانگر، درمانگر اختلالات عملکرد جنسی و مشاور در زمینه اضطراب، افسردگی و مشاوره ی پیش از ازدواج)

دارای مجوز از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران

این تخصص هارو داره

والا همسر من دو جلسه رفته ولی تا منو دید میگه هیچ حسی بهت ندارم😭

عزیز دلم 💔 

کاش تا قبل از این که خدای ناکرده دیر بشه یک تحقیقی کنید مطملن بشید اون روانشناس باتجربه و باسواد باشه 

عزیز دلم 💔  کاش تا قبل از این که خدای ناکرده دیر بشه یک تحقیقی کنید مطملن بشید اون روانشنا ...

اخه من الان لای منگنه هستم

چون خانواده ی همسرم انتخابش کردن اگر من واکنش نشون بدم من رو مقصر میدونن