2777
2789
من ک فک میکنم دوقطبی و اختلال شخصیت مرزی دارم

من خودم اختلال شخصیت مرزی دارم..

ولی خداشکر دیگه تموم کردم ..

خواستی بپرس

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانپزشک تشخیص میده

من همسرمو دوقطبی حدس میزدم چون تو خونوادشون دارن رفتیم روانپزشک بعد از دو جلسه و کلی نوار و عکس از مغزش گفت اختلال شخصیتی نداره فقط به شدت افسرده ست

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
من خودم اختلال شخصیت مرزی دارم.. ولی خداشکر دیگه تموم کردم .. خواستی بپرس

من اصلا تعادل رفتاری ندارم چراء؟ دو ساعت آدم انگیزشی و مثبت و حال خوبم‌. دو ساعت بعدش افسرده و غمگین ترین آدم ک با گریه میخوابه... خیلی نوسان رفتاری دارم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 

من اصلا تعادل رفتاری ندارم چراء؟ دو ساعت آدم انگیزشی و مثبت و حال خوبم‌. دو ساعت بعدش افسرده و غمگین ...

تو اختلال شخصیت مرزی نداری ..

دوقطبی

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

یکسری سوالاتی میدن که براساس اون نمودار میکشه روانشناس .  نوار مغز بخصوص نقشه مغزی هم میتونه تشخیص بده 

اینکه تو اطرافیان وژنتیک باشه ....

روانپزشک حاذق ودلسوز و وقت گذار می خواد

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

من خودم اختلال شخصیت مرزی دارم.. ولی خداشکر دیگه تموم کردم .. خواستی بپرس

سلام من اصلا تعادل ندارم تو رفتارم ی ساعت خوبم یهو وحشی میشم و عصبی در حدی ک تو ذهنم دلم میخاد برم سر طرف و بکوبونم تو یجایی یا چاقو بزنمش حتی ....باز چند دیقه بعدش اروم میشم انگار چند تاادمم تو ی بدن بنظرتون مشکلی دارم

چه علایمی داره؟

!.تمایل به سیگار والکل

پخاشگری

خود زنی ..

صدمه رساندن به خود

نقشه کشتن دیگران..

صدمه رساندن به دیگران بدون عذاب وجدان..