2777
2789
عنوان

بیا خوشکله

131 بازدید | 17 پست

سلام منم

یه کتاب دلم  میخواد که در ارتباط با نمیدونم دقیقا میشه گفت چه سبکیه اما اینجوری  توضیح بدم که

استفاده از حس شهودی و تقرب به خدا و عالم غیب

ترجیحا کتابی رو نام ببرید که پی دی اف رو یا شما داشته باشید یا رایگان باشه بشه دانلود کرد 

ممنونم 

لازم نیست به کسی چیزی رو ثابت کرد چون من ثابت شدم تو ثابت شدی

از این مدل کتاب های تزکیه نفس یا کتاب های فلسفی-عرفانی عالم ها مثل آقای بهجت و قاضی و… منظورت هست یا؟؟

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این مدل کتاب های تزکیه نفس یا کتاب های فلسفی-عرفانی عالم ها مثل آقای بهجت و قاضی و… منظورت ه ...

واقعیتش من تا حالا اینجور سبک ها رو نخوندم 

و هدف خاصی ندارم یعنی دانشش رو ندارم که بگم دقیقا کدومش

از نظر شما دوست عزیز کدومش برای من تازه کار بهتره؟

اگر بلد هستین لطفا بگید بخدا ثواب داره💗

راسیتش کتاب خاصی نخوندم ولی سخنرانیهای استاد امینی خواه بنظرم خوبه مثل شرح وبررسی ان سوی مرگ مستند ش ...

البته اگه نمیترسی گوش بده ها در مورد مرگو اتفاقات بعد از مرگ از زبان چن نفر که رفتنو‌برگشتن 

واقعیتش من تا حالا اینجور سبک ها رو نخوندم  و هدف خاصی ندارم یعنی دانشش رو ندارم که بگم دقیقا ...

کتاب خون هستم و این مدل کتاب هارو زیاد خوندم ولی واقعا نمیدونم به درد شما میخوره که بهتپن معرفی کنم یا نه….

با این موضوع شهود و تقرب به خدا و عالم غیب از کجا آشنا شدین؟

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
راسیتش کتاب خاصی نخوندم ولی سخنرانیهای استاد امینی خواه بنظرم خوبه مثل شرح وبررسی ان سوی مرگ مستند ش ...

ممنونم از راهنمایی ارزشمند شما💛

کتاب خون هستم و این مدل کتاب هارو زیاد خوندم ولی واقعا نمیدونم به درد شما میخوره که بهتپن معرفی کنم ...

من برای زیبا و با آرامش زندگی کردن روش های مختلفی رو انتخاب کردم در کنار اعتقاد به خدا و عمل به آنها

برای مثال رفقای زیادی داشتم اما آخرش من را ندیدند

گفتم شاید آشنا بهتر باشه ( فامیل) اما باز هم بشر دوپا من رو ناراحت کرد در این قطع ارتباطاتم حس کردم که یک لایه ضخیم سیاه از روحم برداشته شد 

حس کردم باید دنبال دانشی باشم که به من کمک کنه 

سراغش رفتم اما کم بود 

تجاربی کار انجام دادم باز هم هزاران سوال داشتم 

اما الان دنبال پایه و اساسی هستم 

اگر با این توضیحات چراغی در ذهن شما روشن شد

ای اندیشمند مهربان به من کمک کن

کتاب خون هستم و این مدل کتاب هارو زیاد خوندم ولی واقعا نمیدونم به درد شما میخوره که بهتپن معرفی کنم ...

من در فکر اینم که چطوری به ارتفاع عرفانی و اخلاقی و ثبات شخصیتی میتونم برسم ؟

چطوری میتونم مفید باشم برای بقیه

چطوری میتونم دنیامو و دنیای بقیه رو زیبا و بهتر کنم؟

چطوری میشه که به خدا نزدیک تر بشم و عالم غیب رو حتی ذره ای بهتر درک کنم؟

چطوری میشه بر خودم مسلط باشم و غم های دنیوی من رو زمین نزنن

و چطوری با دیگران رفتار کنم که نه سیخم بسوزه و نه کبابم؟

آیا اصلا میتونم از پسشون بر بیام؟ 

در حد ایده می مونه یا عملی میشه؟

من در فکر اینم که چطوری به ارتفاع عرفانی و اخلاقی و ثبات شخصیتی میتونم برسم ؟ چطوری میتونم مفید باش ...

به نظرم کتاب های خودسازی میتونه براتون مفید باشه/از کتاب ها و سخنرانی های آقای پناهیان(سایت بیان معنوی) هم میتونید استفاده کنید…از یه جایی شروع کنید کم‌کم خط راه دستتون میاد…

ولی به چیزی که هست از مطالب ابتدایی شروع کنید چون چیزای سنگین معنوی رو کسی که اول راهه میتونه نتیجه عکس بده

اره به راحتی با یکم اراده و تلاش عملی میشه 

و خدا وقتی ببینه تو این مسیر هستین خودش کلی بهتون کمک میکنه

به نظرم کتاب های خودسازی میتونه براتون مفید باشه/از کتاب ها و سخنرانی های آقای پناهیان(سایت بیا ...

دوست مهربان بسیار از شما سپاس گزارم 

الهی که زندگی پر از برکت و سلامتی را داشته باشید 

یعنی کتاب خودسازی برای من تازه کار به نظر شما خوبه؟

اره به راحتی با یکم اراده و تلاش عملی میشه  و خدا وقتی ببینه تو این مسیر هستین خودش کلی بهتون ...

خیلیییی ممنونم از انرژی مثبت شما💗☘

ان شاءالله بهترین ها برای شما رغم بخورد

دوست مهربان بسیار از شما سپاس گزارم  الهی که زندگی پر از برکت و سلامتی را داشته باشید  ی ...

خواهش میکنم🤍امیدوارم شاد و سربلند باشید

راستش معرفی کتاب نمیدونم دقیقا چی خوب باشه ولی برای شروع کتاب (خودسازی به سبک شهدا) به نظرم خوبه…