2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 137 پست

ببین از این به بعد یه میکاپ خیلی خوب کن روتین پوستی خوب برو لباس هم برای خودت بخر از اینایی که جدیدا ترند شده برو تو جمع برو بیرون برا خودت هر کار دلت می خواد بکن.بعدشم همینطوری میکاپ می کنی قرتی بازی درمیاری یه دومادی میاد دیگه

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودکشی خرررررر است و تماممممممممم به من گوش کن بیبی:هیس کوچولو گریه نکن.هانا اینجاست تا کمکت کنه.می دونیم مامان و بابات چند وقتیه پیداشون نیست همه هم مسخرت می کنن ولی من اینجام کنارتم.ترو خدا رالی نکن از این کارا

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿
خودکشی خرررررر است و تماممممممممم به من گوش کن بیبی:هیس کوچولو گریه نکن.هانا اینجاست تا کمکت کنه.می ...

من میخوام خوب شم چه قدر شبیه خدا حرف زدی ببین دارم میرم بغلش داره تموم میشه

من میخوام خوب شم چه قدر شبیه خدا حرف زدی ببین دارم میرم بغلش داره تموم میشه

نه رالییییییییییییییی الان می میرم تورخدا الان دارم گریه می کنممممممممممممم

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿
مطمعنم که خوب میشم مطمعن باش

رالی بیبی بمیری چی میشه؟یه دنیایی که از من دوری و من هرشب برات گریه می کنم.می خوای عذابتو بکشم ها؟یه لحظه فکر کن اون همه آدمی که از این تاپیک رفتن یعنی برات ارزش قاعل نبودن.فقط منو توییم اینجا بیبی=)یعنی من انقدررررررررررررررررررر دوست دارم که اینجا موندم به خدا سر انگشتام قرمز شده از بس چیزی نوشتم نکن رالی نکن رالی

𝗡𝗶𝗸𝗶𝗮 𝘀𝗵𝗶𝗽𝗲𝗿
رالی بیبی بمیری چی میشه؟یه دنیایی که از من دوری و من هرشب برات گریه می کنم.می خوای عذابتو بکشم ها؟یه ...

😭😭😭😭😭😭😭 مرسی عزیزم 

ولی تو دلت نمیخواد من آروم شم