سلام من یه دختر ۲۴ سالم و تصمیم دارم رگامو بزنم فقط ازتون یه کمک میخوام به عنوان دوست کمکم کنین دیگه از نصیحت کار من گذشته دیگه دنبال رفتنم ن دنبال خوشی ام ن ناراحتی فقط گوش کنید من وقتی ۱۳ سالم بود مادر پدرم از هم جدا شدن خب اگه من بمیرم همه مادرمو حرف میزنن شما یه بهونه ای بگید که اگه مردم شنیدن من مردم نندازن گردن مادرم که چرا طلاق گرفت فقط بگید اون بهونه چی باشه دیگه چیزی نمیخوام این حرف اخرمه
ببین از این به بعد یه میکاپ خیلی خوب کن روتین پوستی خوب برو لباس هم برای خودت بخر از اینایی که جدیدا ترند شده برو تو جمع برو بیرون برا خودت هر کار دلت می خواد بکن.بعدشم همینطوری میکاپ می کنی قرتی بازی درمیاری یه دومادی میاد دیگه
خودکشی خرررررر است و تماممممممممم به من گوش کن بیبی:هیس کوچولو گریه نکن.هانا اینجاست تا کمکت کنه.می دونیم مامان و بابات چند وقتیه پیداشون نیست همه هم مسخرت می کنن ولی من اینجام کنارتم.ترو خدا رالی نکن از این کارا
رالی بیبی بمیری چی میشه؟یه دنیایی که از من دوری و من هرشب برات گریه می کنم.می خوای عذابتو بکشم ها؟یه لحظه فکر کن اون همه آدمی که از این تاپیک رفتن یعنی برات ارزش قاعل نبودن.فقط منو توییم اینجا بیبی=)یعنی من انقدررررررررررررررررررر دوست دارم که اینجا موندم به خدا سر انگشتام قرمز شده از بس چیزی نوشتم نکن رالی نکن رالی