2777
2789
عنوان

ندول آندومتریوز چسبیده به رکتوم

5162 بازدید | 26 پست

کسی از ندول آندومتریوز چیزی میدونه؟ من آندومتریوما یا همون کیست شکلاتی دارم این سری تو سونوگرافیم زده ندول اندومتریوز چسبیده به رکتوم. خطرناکه؟ توروخدا اونایی که این شرایط را داشتن بیان راهنماییم کنن. اندازه اش هم 18 میلی متر.دارم دیوونه میشم این ندول بدخیمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم ندول چیه من تو تخمدان راستم دارم ۱۵میلی هست

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

ندول به رکتوم همون چسبندگی به روده است 

خواهرم داشت عمل کردن تخمدانش رو خارج کردن

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

آندومتریوز هم یه چیزی مثل اندومتریوماست...یعنی بافت اندومتر دحم ولی خارج از رحم...اکثرا روی تخمدان ک لوله هاست اما میتونه روی رکتوم ،صفاق روی رحم و ... ایناهم به وجود بیاد....خطر که از این نظر که ممکنه باعث درد و خونریزی هنگام مدفوع ، درد های کولیکی و اگه زیاد باشه یبوست و اینا بشه....درمان دقیقی نداره اما اگه لازم باشه و علامت دار باشه جراحی میکنن برمیدارن ،و یا مدتی قرص های جلوگیری میدن...بارداری و یائسگی کاهش میده

ندول به رکتوم همون چسبندگی به روده است  خواهرم داشت عمل کردن تخمدانش رو خارج کردن

آخه من مشکلم اینه بچه ندارم . برای خواهرتون تو تخمدان بود یا روده؟ چند سانت بود؟ به روده اش دست نزدن؟بعد عمل دیگه ندولش عود نکرد؟ 

[QUOTE=316257802]بله تو اقدامم شش ماهه.  چون کیست اندومتریوما دارم هنوز نتیجه ای نگرفتم شما میدونید ندول چیه؟& ...[/QUOTEندول همون بافت اندومتریوزو میگ...نگران نباش...متاسفانه زیاد شده ولی خب پیگیری کن..ان شاءالله رفع میشه

آخه من مشکلم اینه بچه ندارم . برای خواهرتون تو تخمدان بود یا روده؟ چند سانت بود؟ به روده اش دست نزدن ...

گیسو جون میشه  بگید خواهرتون کدوم قسمت بود که تخمدانش را در آوردن؟ بعد عمل دیگه عود نکرد؟ 

ترسیدم یه چیز مثله سرطان باشه هی عود کنه

نه ،سرچ کنین هم اطلاعاتتون بالامیره ،نگران نباشین الکی ،مطمئنا اگه خیلی غیر عادی بود ارجاع میدادنتون یا بهتون توضیح بیشتر میدادن...ان شاءالله باردار بشی رفع میشه و یا حداقل ترش اینه که کم میشه...