کسی از ندول آندومتریوز چیزی میدونه؟ من آندومتریوما یا همون کیست شکلاتی دارم این سری تو سونوگرافیم زده ندول اندومتریوز چسبیده به رکتوم. خطرناکه؟ توروخدا اونایی که این شرایط را داشتن بیان راهنماییم کنن. اندازه اش هم 18 میلی متر.دارم دیوونه میشم این ندول بدخیمه
آندومتریوز هم یه چیزی مثل اندومتریوماست...یعنی بافت اندومتر دحم ولی خارج از رحم...اکثرا روی تخمدان ک لوله هاست اما میتونه روی رکتوم ،صفاق روی رحم و ... ایناهم به وجود بیاد....خطر که از این نظر که ممکنه باعث درد و خونریزی هنگام مدفوع ، درد های کولیکی و اگه زیاد باشه یبوست و اینا بشه....درمان دقیقی نداره اما اگه لازم باشه و علامت دار باشه جراحی میکنن برمیدارن ،و یا مدتی قرص های جلوگیری میدن...بارداری و یائسگی کاهش میده
[QUOTE=316257802]بله تو اقدامم شش ماهه. چون کیست اندومتریوما دارم هنوز نتیجه ای نگرفتم شما میدونید ندول چیه؟& ...[/QUOTEندول همون بافت اندومتریوزو میگ...نگران نباش...متاسفانه زیاد شده ولی خب پیگیری کن..ان شاءالله رفع میشه
نه ،سرچ کنین هم اطلاعاتتون بالامیره ،نگران نباشین الکی ،مطمئنا اگه خیلی غیر عادی بود ارجاع میدادنتون یا بهتون توضیح بیشتر میدادن...ان شاءالله باردار بشی رفع میشه و یا حداقل ترش اینه که کم میشه...