منم بدترین روزام وقتی بود که فهمیدم آندومتریوز دارم ولی اومدم تو تی نی سایت خیلی ها از اصلاح سبک صحبت کرده بودن که نتیجه گرفتن یه خانمی به اسم سوگند گفته بود آندومتریوزش را با کلم بروکلی درمان کرده بعد از اون خیلی ها امتحان کرده بودن و نتیجه گرفته بودن منم تصمیم گرفتم امتحان کنم.منم در کنار کلم بروکلی اصلاح سبک هم انجام دادم در کما ناباوری این سری رفتم سونوگرافی گفت یه کیست 3.5 از بین رفته اون 4.5 هم 4 میلیمتر کوچک تر شد همچنان ادامه میدم تا کامل از بین بره و اما اصلاح سبک
1.حذف روغن های مایع و جامد با جایگزین کردن روغن حیوانی که از جای مطمئن تهیه کردم و غذاهای سرخ کردنی هم حذف کردم
2حذف کافئین و چای
3.حذف قند و شکر و شیرینی که خیلی خیلی مهمه به جاش از خرما و عسل استفاده کردم
4.حذف گلوتن و ماکارانی که البته این مورد را کامل نتونستم انجام بدم چون همه نون ها حتی سنگک هم گلوتن داره من مصرف نون را به حداقل رسوندم واگه هم بخام استفاده کنم همیشه نون سنگک استفاده میکنم نون سفید را حذف کردم
5.روزی نیم ساعت پیاده روی واگه یوگا هم درکنارش باشه که خیلی خوبه
6حذف کامل لبنیات
7حذف ترشیجات و سردی ها و استفاده از غذاهای و میوه ها ی با طبع گرم
8.گوشت گاو ممنوع و مصرف گوشت گوسفند هم به حداقل رسوندم
9 حذف همه خوراکی ها و مواد غذایی هایی که مواد نگهدارنده دارند و از کارخونه تهیه میشوند
10حذف کامل سوسیس و کالباس و فست فودها و کن
11 استفاده بیشتر از میوه ها و سبزیجات
12 مصرف کنجد و ارده هم حذف کنید
13 مصرف یه روز در میان امگا 3
14 خوردن مغزبحات مخصوصا بادام روزی ده عدد
15 من جوانه ماش استفاده نکردم ولی میگن برای اندومتریوز خیلی خوبه
و اما اصلی ترین کار
از روز پنجم پریودی هروز به اندازه یه کف دست کلم بروکلی بخورید تا زمانی که پریود نشدید ادامه بدید من هروز خوردم تا چند ماه ادامه بدید حتی یه روز هم وقفه نداختم که خداروشکر نتیجه داد. فیبر کلم بروکلی باعث میشه یبوست نگیرید و همچنین به پاکسازی کبد تون برای دفع استروژن اضافی کمک میکنه
به نظرم اصلی ترین کار خوردن کلم بروکلی بود ولی در کنارش اگه اصلاح سبک نکنید فکر نمیکنم نتیجه ای داشته باشه. دو ماهه پیش یه پریودی خیلی سنگین داشتم که غیر طبیعیببود یه لخته خیلی بزرگ ازم خارج شد و بعد که رفتم سونوگرافی گفتن یکی از کیست هات از بین رفته
ببچه ها هر کی این سبک را رعایت کرد و نتیجه گرفت برام دعا کنه خیلی محتاج دعا هاتون هستم