2777
2789

تا ۱۸ سالگی در حد مرگ درس خودندم مدارس تیزهوشان پدرمو در اوردن بعدشم که با رتبه سه رقمی اومدم فرهنگیان الانم که سال اول تدریسمه هم دانشجو ارشدم هم معلم 

از طرفی هفت ماهه به دنیا اومدم نیمه اولم هستم واقعا حس میکنم بدنم نمیکشه کاش حداقل برا ارشد یه سال صبر میکردم 

رتبه ارشدم ۶۲ شد خانوادم مجبورم کردن بخونم 

انقدر ضعیف شدم هر دوهفته میرم زیر سرم 

بابام دیشب که بیمارستان بودم بهم میگفت تو تو این ۲۲ سال یه روز هم برای خودت با خیال زاحت زندگی نکردی

اخر درس خوندن هم میشه این هعییی🥲

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

منم ۳۲ سالمه و همشم در حال خوندن بودم 

حالا اگه یه چی شده بودمم دلم نمیسوخت

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس خوندن باید حد و اندازه ای داشته باشه و در کنارش از زندگیت فراموش نکنی

انقد رو خودت فشار اوردی که ممکنه دو از جون سلامتی تو از دست بدی

#من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمینیست_نیستم:) طرفدار نظامی نیستم که آمار تعرض و تجاوز تو کشوراشون سر به فلک کشیده ، طرفدار نظامی نیستم که آمار افسردگی مردمش و مصرف قرص های عصبیش بیداد میکنه، طرفدار نظامی نیستم که آمار بچه های نامشروعش از آمار سه تا کشور اسلامی روی هم بیشتره ، طرفدار نظامی نیستم که  تو مدارسش همجنسگرایی رو عادی سازی میکنه ، طرفدار نظامی نیستم که به بخش ملکوتی و معنوی زن اهمیت نمیده و بهش القا میکنه که تو باید مادی و حیوانی زندگی کنی تا ما کسب درآمد بیشتری کنیم تا ما لذت بیشتری ببریم و هروقت خواستیم تو رو در دسترس خودمون داشته باشیم.               حجاب ارزش گذاری زن است و سنگین شدن کفه عزت و احترام اوست/ حجاب یعنی من برای رشد پا به عرصه های مختلف گذاشته ام نه برای جلوه گری /حجاب بعد از اینکه یک حرف الهی باشه یک مسئله فکری و یک فرهنگ عالی برای یک جامعه هست.  
روش بدی و در پیش گرفتی  امیدوارم حال دلت خوب شه❤️

اینا که چیزی نیستن بهم‌ میگن بازم کنکور بده از لیسانس یه رشته دیگه رو شروع کن بخون 

ارشد دوباره ازمون بده 

دکترا بخون😅👋

من تا پارسال مهر ماه همش درس وکار و...باز فرهنگیان خوبه،تازه من امور مالی شرکتی یودم که همش بین ۳تاشهر تو رفت وامد،کنارشم درس ،تازه متاهل وبچه دارم شدم،خدا پدر کرونا بیمرزه،که باعث شد،خونه بمونم وتازه طعم زندگی بچشم،الان واقعا دیگ دوس ندارم کار کنم،استقلال مالی خوبه ولی الان میبینم تو خونه ام هسم کیف میکنم وکار نکردنم تو روند زندگی خللی ایجاد نکرده،مردم وظیفشه تامین کنه

خداقوت عزیزم من یه مدت شرلیط تو رو داشتم ارشد و کار و عقد هم کرده بودم و روز به روز لاغر تر میشدم ولی خداراشکر گذشت ولی خواهشا فعلا به دکترا فکر نکن من که قیدش زو زدم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

وای منم دانشجوی فرهنگیانم و ترم دوئم میدونم چی میگید،من خیلی لاغر و کوچولوئم اصلا جون ندارم تو بدنم از دوازده سیزده سالگی تا الان هم کار خونه کردم هم کاربیرون چون پدرو مادرم مریض بودن کلا دو روز میرم دانشگاه کل هفته رو میوفتم دراز میکشم ،ولی واسه کم کردن این حالت فهمیدم باید چیکار کرد،راهش اینکه تحت هیچ شرایطی نباید بذارید یک ثانیه گرسنه بشید چون راحت ضعف میکنید،من سعی میکنم همیشه غذامو خوب بخورم و تو کیفشم شکلات داشته باشم که فشارم نیوفته و حالم بد نشه

یعنی ادمیزاد همیشه ناشکره

چرا به جنبه ی مثبتش نگاه نمیکنی ، تو ماشالله ۲۲ سالته تنت سالمه و خیلی از کارهای اساسی زندگیت رو جلو بردی و به نتیجه رسوندی و اینده مشخصه ، درس خوندی و میخونی ، شغل تضمین شده ات رو داری ، این مراحل رو به اتمام رسوندی چیزی که خیلیا با سن های بالا هنوز درگیرن به دلایل مختلف که یکیش وضعیت نابسامان مشاغله

عوض این فکرهای منفی ، شاکر باش ، به این نگاه کن چقدر جلو هستی

حالا مگه زندگی چی هست که تو عقب مونده باشی ، مگه چند سالته که نتونی تفریح کنی تازه اول راهه

اینا که چیزی نیستن بهم‌ میگن بازم کنکور بده از لیسانس یه رشته دیگه رو شروع کن بخون  ارشد دوبار ...

نهههه،من دکترا یه ترم رفتم،درکنار کار ادم پیر میکنه،این همه بخونی که چی بشه

عزیزجان زمانی خسته و ناراحت باش که به چیزی نرسیده باشی 

ماشالا چیزای خوبی به دست اوردی

من ۷ سال کنکور دادم،پایم ضعیف بود،خودمو کشتم خیلی خوبم پیشرفت کردما ولی به چیزی که میخواستم نرسیدم؛الانم با ۳۲ سال سن هی برای ازمون استخدامی میخونم بعد میرم سر جلسه تا از چیزایی که من خوندم سوال نیومده

یعنی نه که من تلاش نکردما،تلاشم نتیجه نداشته

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خداقوت عزیزم من یه مدت شرلیط تو رو داشتم ارشد و کار و عقد هم کرده بودم و روز به روز لاغر تر میشدم ول ...

مگه میشه دکترا نخوند مامانم مگه قبول میکنه 

دانشجو ارشدم میگه باز امسال کنکور بده یه رشته دیگه بخون

دوباره برو لیسانس روانشناسی هم بگیر 

زبانتو‌چرا ادامه نمیدی پس پاسو برو ils بگیر😂