2777
2789
عنوان

پام سوختت دارم میمیرم خیلی میسوزه

278 بازدید | 25 پست

وای من احمق حواسم نبود اومدم بشینم با زانوم یهو نشستم رو اتو بغل زانوم وحشتناک سوخت تاول نزد ولی اندازه سه تا انگشت سوخت پوستش ور اومد سریع رفتم با اب سرد یکم خوب بود زیرش بعد با نمیدونم چیچی روغنی پامو بست مامانم بعدم با باند الان وحشتناک میسوزه انگار کلی سوزن میزنن توش خیلی درد میکنه و میسوزه چیکار کنم؟ دیگع بستمش

فردا میرم مدرسه باز امکان داره اذیتم کنه مثل الان؟😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پماد کالاندولا بزن عالیه و زینک اکسایدم دردش کم میکنه 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 

بازش کننن 

واییی دردم گرفت 

بعدم فقط،روغن مایع بزن بهش 

سریع سوزش و میندازه 

من حتی با ذغالم سوخته روش روغن زدم درجا سوزشش رفع شد 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

سوختگی را روغن نمیزنن پماد سوختگی بزن و بزار روش باز باشه اگه خیلی عمیق نیست تا فردا خوب میشه 

من یکبار از پایین کمر تا زانوم یک تیکه سوخت و تاول زد تا یکسال نمیتونستم تو حمام روش لیف بکشم وحشتناک بود اون موقع مدرسه هم میرفتم خیلی تو مدرسه اذیت میشدم درکل سوختگی خیلی بده

بازش کننن  واییی دردم گرفت  بعدم فقط،روغن مایع بمال بهش  سریع سوزش و میندازه  ...

باز کنم اذیت میشم خیلی درد داره ایشالا هیچوقت اینجوری نشی زدم زیر گریه از دردش

کمتر از یک ربع خیلی میسوزه خیلی

ببین روغن و خمیر دندون و هر چی که گفتن رو بیخیال شو یه پشت آب بذار کنارت پاتو بکن توش الان پات فقط باید داخل آب باشه نه آب گرم نه خیییییلی یه آب سرد معمولی باشه