2777
2789
عنوان

فکرت درگیره چیه؟

223 بازدید | 42 پست

بیایین دغدغه مونو بگیم اگه راه حل دارین بگین بلکه گره از کار کسی باز شد 

من خودم یکی اینکه پسرم خیلی بدغذاست دلم میخواد غذاهای مقوی بخوره قوی و پر بشه کوچیک تر بود خیلی تپل بود چون شیرم خیلی ساخته بود بهش بعدش اینقد ک خودم غذا نمیخورم و بدغذام بچه مم اینطوری شد و همش خودمو سرزنش میکنم 

دغدغه دیگه مم اینه ک کار میکنم شب و روز زحمت میکشم درآمدمم خوبه اما برنامه ریزی مالی ندارم و پس انداز ندارم فقط بدون دغدغه کارت میکشم شوهرمم همش میگه مدیریت مالی رو بسپر به من ولی مدیریت بلد نیست همش میگه شماره کارت منو بده به مشتریا از یه طرف پس انداز میکنم همش میگم ما باید سود هر روزمونو حساب کنیم برنامه ریزی کنیم برای مخارج و پس انداز خودشم شغل نداره خیلی خیلی داغونم اینقد ک نا امید میشم میخوام کارمو ول کنم ولی حیفم میاد ۶ سال شب و روز کار کردم دلم میخواد ثمره تلاش مو ببینم پس انداز داشته باشم حتی طلا میخرم همش بدهکار میشم میفروشم میگم چون همسرم درآمد نداره اینجوری میشه درآمد پیشکش مدیریت مالی بلد نیست حسابدار میتونه کمکی کنه؟ برا اینجور مدیریت شخصی هم حسابدار میگیرن؟ 

آنلاین شاپ خرید از ترکیه🇹🇷و ۷ کشور دنیا ک فعلا تو این اوضاع فقط از ترکیه خرید دارم❤️ آدرس پیجم sarisin.shop فعلا فقط داخل کانال تلگرام و کانال اینستا فعالیت دارم بهتره هر دو کانال رو داشته باشی آی دی تلگرامم جهت مشاوره و ثبت سفارش sarisintr

ندارم

هرچه پیش آید خوش اید

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

اینکه چرا نامزدم بهم زنگ نمیزنه پس کی قرارع آشتی کنیم دلم خیلی براش تنگ شده 😭😭😭

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دغدغم اینه خیلی تنهام با اینکه متاهلم حالم خوب نیست، روزای تکراری و خانوادمم حمایتی هیچوقت ازم نکردن و نمیکنن

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

یکی دیگم ی تاپیک دیگه زده بود تقریبا همچین چیزایی

اونجام گفته بودم

همسرم ۵ تا پلاتین کمرشه  درگیری فکریم  دعام نگرانیم کلا همه چیم شده

کاربری سوم🙋‍♀️  افغانستانی  ایرانی  امریکایی  فلسطینی  اسرائیلی  تایلنلدی و و و و   انسان انسانه    باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸