2777
2789
عنوان

فکرت درگیره چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 42 پست

من اینجوری مدیریت میکنم

مثلا خودم مجردم و مستقل

۳۰۰ برای شارژ ساختمون 

۴۰۰ قزص و دارو 

۳۵۰۰ برای خورد و خوراک

اول هر ماه گوشت یا مرغ ،برنج و روغن و چایی و شکر و مایع ظرفشویی میگیرم

مابقی پس  انداز هر دوماه یه تیکه طلا دست دوم .

هیچ وقت به پولی که برای پس اندازه دست نزن 

شب خوش

حسابدار که به هزینه های شما کار نداره  یه حساب باز کن مخصوص هزینه ها دست خودت باشه مثلا ۶تومن ...

ینی مدیریت خودم دست بگیرم؟ تو این ۶ سال ک کار کردم نمیگفت مدیریت بده دست من ولی اینقد هی بدهکار شدم و بدهیامو پاس کرد ک دیگه گفت مدیریت مالی بده من

بعد من دلم میخواد تخت و مبل اینامو عوض کنم قسطی بخرم رو مخمه وگرنه میشد اینطوری ک گفتی کارت جدا واس مخارج گذاشت  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان ک دیگه شغل دست و پا کردن سخت نیست با کمترین سرمایه میتونی به درآمد عالی برسی همیشه تو اینستا بچ ...

الان فقط لاین های زیبایی درآمد دارن یا ایم که یه چیز خاص بلد باشی که کمتر کسی بلد باشه دوستم شمع سازی اموزش دید مشتری نداشت کنسل کرد الانرفته تو کاشت ناخن 

الان فقط لاین های زیبایی درآمد دارن یا ایم که یه چیز خاص بلد باشی که کمتر کسی بلد باشه دوستم شمع ساز ...

من اصن علاقه به این چیزا ندارم آنلاین شاپمم بدون هیچ سرمایه ای شروع کردم ولی مدیریت مالی بلد نیستم ریدم😢

ثبت نام رو بزن ، جاهای خالی رو پر کن عضو میشی  بله من سالهاست عضوم خیلی سایت خوبی هست  ...

عزیزم ببخشید سرتو درد آوردم هنوزم دارم سعی میکنم عضو شم نمیشه اینجوری میاد 

عزیزم ببخشید سرتو درد آوردم هنوزم دارم سعی میکنم عضو شم نمیشه اینجوری میاد 

ببین خواهر باید برای ثبت نام یک نام کاربری بنویسید که قبلاً کسی با اون نام یا شناسه کاربری عضو سایت نشده باشه ؛ مثلاً اگه یکی همین امروز بخواد در نی نی سایت عضو بشه و نام شما sareh70 رو به عنوان نام شناسه کاربری انتخاب کنه نی نی سایت قبول نمیکنه و براش پیام میده :

این شناسه کاربری در نی نی سایت وجود دارد لطفاً نام دیگری انتخاب کنید بنابراین شما هم باید یه نام یا شناسه کاربری انتخاب کنید که قبلاً کسی با اون نام عضو سایت متمم نشده باشه.