2777
2789
عنوان

فکرت درگیره چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 42 پست

فعلا دغدغه ای ندارم تو این چند روز همه ی بحران های پیش اومده رو سپری کردم . نمقگم ان شالله دیگه پیش نیاد چون زندگی همینه بالا پایین داره اما ان شالله بتونم باز موفق بشم 

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید همسرتون بیکار هستن و شما شاغلید!؟ 

خب ایشون که سرکار نمیرن؟ 

بچه هم که دارین و مسلما خانه داری هم میکنید 

اگه اینطوره که این زندگی مشترک نیست 

سعی کنید جفتتون برای استحکام و تامین نیاز های خانه و خانواده تلاش کنید

... 

حسابدار که به هزینه های شما کار نداره 

یه حساب باز کن مخصوص هزینه ها دست خودت باشه مثلا ۶تومن بریز توش به شوهرتم بگو ماهیانه ۶تومن خرج میکنیم بیشتر نه هر وقتم پول خواست توی دفترت بنویس روز فلان انقدر دادم شوهرم تمام هزینه هاتم بنویس که بدونی چیا خریدی اگه لازم نبود ماه دیگه نخرش 

آنلاین شاپ خرید ترکیه دارم درآمدم خیلی خوبه ولی مدیریت مالی صفر کاش اینجا یکی نظر مفید بده برای همیش ...

منم پوشاک دارم دقیقا همینطوری هرچی درآوردم خرج کردم دیگه از این ماه سود و اصل پولو جدا میکنم ببینم چی میشه یکمم تو طریقه فروشم میخوام تغییرات بدم 

مرس اگه بدونی چه قدردر روز درگیر شغل میشم خسته شدم ازبس فکر کردم🥲🥲

الان ک دیگه شغل دست و پا کردن سخت نیست با کمترین سرمایه میتونی به درآمد عالی برسی همیشه تو اینستا بچرخ پیجای بیخود بلاگرا رو دنبال نکن پیجای آنلاین شاپ اینا فالو کن هم روحیه میگیری هم ایده هم اکسپلورت همین چیزا میاد اکثرا هم آموزش دارن مثل شمع سازی و اکسسوری خانه و آسپزخانه و... به نظرم دست رو دست نزار برو تو بهرش سرچ کن تو اینستا ایده زیاده