2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل رفتن به بیرون دوش میگرم

لباسم و کیفم معمولا ست هستند

روسری شاد میپوشم اغلب

کفشم برق ميندازم 

این اوج رسیدن به خودمه :)

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

خودم سعی می کنم از اشخاص زخم زننده دوری کنم تا از روانم محافظت کنم و دائما با مطالعه کتاب و جدول حل کردن از ذهنم مراقبت می کنم در مقابل  آفتاب عینک آفتابی می زنم و کلاه می ذارم سرم تا از جسمم مراقبت کنم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

واسه پوست کار خاصی نمیکنم جز ضد افتاب. چون معتقدم آهسته یا سریع بودن روند پیری پوست ارثیه نمیشه جلوشو با روتین پوست و اینا گرفت.

برای حفظ اندام غذامو کنترل میکنم و پیاده روی چند بار در هفته میرم.

برای موها ویتامین گرون و دارو میخرم طبق نسخه دکتر چون کمی ریزش دارم.

برای تمیزی هم هر روز دوش.

برای زیبایی کانسیلر و رژ گونه فقط.

برای رسیدن به خودم از نظر روحی وسط هفته مرخصی میگیرم. از ادمای فضول دوری میکنم.

چکاپم میرم راستی

2790
2778
2791
2779
2792