2777
2789
عنوان

میکاپ ‌کارم

612 بازدید | 30 پست

امروزمشتری داشتم اصن یه وضعی بود

اولاگفت هیلی ارایش کمرنگ میخوام بارژقرمزجیییییغ گفتم باشه 

اومدم  پشت چشماشوکانسیلرزدم گفت وایسانگاه آیینه کردبعددوباره یکم سایه زدم دوباره نگاه کردهی تندتندنگاه میکرد

مژه هاشوگذاشتم گف واااای خیلی بلنددرش بیاردوباره بزار کوتاه بزاراخه مژه هاش دونه ای بودبعدهی میگفت اول بایدخط چشم بکشی اول بایدفلان کنی گفتم میدونم عزیزم نگران نباش حواسم هست چیکارمیکنم بعدابروهاشواومدم بکشم گفت نه خودم میکشم اومدکشیدگفت نیگاه اینطوربایدابروبکشی بعدهیچی نگفتم اون ابروشومن کشیدم میگف این خوب نیس بدشده( همون ابرویی که خودش کشید)

بعدگفت واقعاگفتم اره بعدنشستم گندکاریاشودرست کردم نوبت رژلب رسیدگفت خودم میزنم گفتم بزن زدبعدکج وکوله کشیدگفت کج وکوله ست گفتم خوب عزیزم نمیزاری من برات بزنم اخرش براش درست کردم اخرشم ناراضی بودانگار

۱۵۰هزارم بهم داد

فامیل شوهرم بود

انقددپرس شدم تازه کارموشروع کردم نمیدونم من ناراحت شدم یاشماهاهم میری ارایشگاه زیردست میکاپ کاروایمیسیداینکارارومیکنیدطبیعی بودبنظرتون رفتارش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۵۰ هزار تومن؟!

مگه تاکسی‌ گرفته سالنه ها 

ن والا ما میریم چیزی ک‌ میخوایمو میگیم بعدم من ب شخصه ی چرت میزنم تا اماده شم🙄😅

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

نه اصلا

من همین امروز آرایشگاه بودم به خانومه گفتم میکاپ تچرال می‌خوام بعد خواستم بهش خط چشمی که دوست داشتنو نشون بدم بهش برخورد گفت گفتی نچرال دیگه بقیه و لطفا دخالت نکن....

مشتری شما با این وضعیت که میگی خیلی رو مخ بوده