2777
2789

خانومها من این تستو صبح زدم،نیم ساعت بعدش خط قسمت تی کاملا مشخص بود،از اولشم خیلی خیلی کمرنگ بود ولی بعد نیم ساعت مشخص تر شد.شما ببینید بگید برای خود تسته یا نه ؟ آخه پریشب هم تست زدم منفی منفی بود.امروز موعدم بود خداروشکر تا الان پریود نشدم.میدونم جواب تست بعد نیم ساعت خطاست،ولی این خط الکی چرا باید ایجاد بشه؟؟ ممکنه تست و زود زده باشم و چند روز دیگ پررنگ تر بشه؟ 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

این خرابه عزیزم 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خرابه عزیزم 

چون از صبح مونده اون خط وسط ایجاد شده،از اولش کاملا صاف بود

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
چون از صبح مونده اون خط وسط ایجاد شده،از اولش کاملا صاف بود

دوباره فردا امتحان کن 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

احتمالا بارداری و لقاح دیر انجام شده

خودمم میگم شاید همینطوره توکل بر خدا

عزیزم اون خط افقی چیه افتاده؟؟ به نظرم بی بی چکت خرابه فردا صبح یکی دیگه تست کن 

چون از صبح مونده اینطوری شده.خط افقی از اول نبود