2777
2789
عنوان

چرا طلاق نمیگیری ؟

434 بازدید | 24 پست

یه روانشناس و مشاور با سی سال سابقه و اون همه درس و کتابی که خونده با اون همه مطالعه و تخصص به کسی پیشنهاد طلاق نمیده حتی کسایی که زندگیشون خیلی داغونه هیچوقت طلاق و پیشنهاد نمیکنه و فقط راه حل میده 😊

بعد اساتید ما اینجا هر کی هر چی بگه مثلا شوهرم گفته بالا چشت ابروه میگن من بودم جرش میدادم من بودم سرویس شده بود من بودم..... یا هنوز زنده اس؟هنوز نفس میکشه و....

اگه راه حل دارین بگین ندارین مجبور نیستین تو دل طرف و خالی کنین 😐

طرف بیست تا تاپیک داره بیست و یکیش در مورد اینکه شوهرش زندگیشو جهنم کرده (هر چند هیچکی چه زن چه مرد مقصر یه طرفه و بی دلیل نیست )بعد میاد تو تاپیک یکی دیگه میگه عجیبه واسم این شوهرها رو کجا پیدا میکنین طلاق بگیر و بهش حملع میکنه که بی دست و پایی حقته که ازت سواری بگیرن 😳

یه سری هم زیر بیست سالشونه هنوز تو زندگی نرفتن و دوست پسرشون با پنج تا دختر همزمان میپره و میدونن بعد میره دخترخالشو میگیره و اینا میگن چرا ولم کرد من دوسش دارم و چس ناله شروع میشه میان و حرف اول و اخرشون طلاقه 😄

همه هم یه راه کار دارن طلاق بگیر برو سر کار برو باشگاه به خودت برس برو کلاس اون نر و میخوایی چکار🙁

دقییییقا دقییییقا

چون عقل نباشد جان در عذاب است

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۳۵ سالمه و خوشبختم و واسه همه آرزوش میکنم 

هیچوقت نمیگم طلاق بگیر

اما به شخصه معیارهایی دارم برای زندگی مشترک که اگر همسرم همه رو نداشت ازدواج نمیکردم 

و اگر عوض بشه قطعا طلاق میگیرم توی هر سنی 

چون سلامت روانم  مهمه

و برای شخصیتم ارزش قائلم . 

همه مثل هم نیستن ... 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

پیشنهاد شما چیست؛    

پیشنهاد من اینه که مشکل و تو خودت پیدا کن اول خودتو درست کن بعد شوهرت خود به خود درست میشه دو طرف همیشه مقصرن نه یه طرف مقصر صد درصد باشه اون یکی فرشته تازه قدر این فرشته رو کسی ندونه 

اصلاً میگی تو که شاغلی چرا ازدواج کردی ؟ انگار مثلاً ما از گرسنگی ازدواج کردیم؟ یا طرف بی دلیل به شو ...

اصلا اگه از پله ها تند بیاد بالا نفس نفس بزنه میگن مهریه تو بزار اجرا برو سر کار و فلان ....طلاق بگیر داره خیانت میکنه 😄 به قول شما انگار بقیه از گشنگی مردن که اونیکه میره سر کار چرا ازدواج‌کرده یا چرا طلاق نمیگیره 

اینجا یه فضای مجازی هست، نظرات خیلی واقع بینانه نیست،خیلی جدی نگيريد،  هم تاپیک ها رو و هم نظرا ...

درسته قبول دارم ولی بنظر من خیلیا تاثیر میگیرن دیدم که میگم چون بیست نفر حمله میکنن یک صدا یه نظر دارن و رو طرف تاثیر میزاره و همچین ادمی که تو یه سایت که حتی اسم طرف و نمیدونی با زندگی خودت میجنگی خرابش میکنی بعد میگی شوهرم فلان بیسار خوب همچین ادمی بنظرت بی تقصیر نیست تو زندگی 

من ۳۵ سالمه و خوشبختم و واسه همه آرزوش میکنم   هیچوقت نمیگم طلاق بگیر اما به شخصه ...

خوب شما میگیجزو معیارهام بوده طرف چی از هول حلیم افتاده تو دیگ وقتی میخواد شوهر کنه مهم فقط اینه که مرد باشه چی 

اصلا اگه از پله ها تند بیاد بالا نفس نفس بزنه میگن مهریه تو بزار اجرا برو سر کار و فلان ....طلاق بگی ...

آره بخدا. علتش اینه که اینجا پر از نوجوونه . من خودم نوجوون که بودم مامان بابام دعواشون میشد تو دلم به مامانم میگفتم تو که درآمد داشتی چرا خودتو گرفتار کردی. کمی که بزرگتر شدم دیدم آدم نیاز به همدم داره