2777
2789
عنوان

بچم سقط شد

1126 بازدید | 44 پست

نابودم داغونم ۱۲ هفته بودم رو تخت دراز کشیده بودم یهو بی دلیل کیسه آب پاره شد خونریزی شدید خیلی شدید مثل دوش آب باز شد آمبولانس اومد بردنم بیمارستان اتاق عمل جنین در آوردن با جفت بچه ها من بعد ۵ روز شدیدا افسرده ام نمیتونم برگردم به زندگی افکار خودکشی دارم .کسی میدونه علت سقط چی بوده؟ انفلونزا گرفته بودم قبلش هنوزم سرف میکنم

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون میخام خودکشی کنم من خلی دل بسته بودم بهش

منم دنیاش اوردم فوت شد  هربچه ای یه قسمتی داره  منم توفکر خودکشی بودم ولی گفتم دوباره میتونم ان شاءالله  با توکل بخدابیارم به امید دوباره باردارشدتم زندم 

عزيزم اين چه حرفيه خودكشي چيه؟

قبول سخته وو حتما بايد تحمل كني ا

اما خدا بزرگه 

انشاااا ني ني بعدي 

حتما حكمت خدا بوده 

از خودت مواظبت كن گرمي جات بخور تو رحمت حسابي تميز بشه 

براي بارداري بعدي به اميد خدا😘

منم بچه اولم و تو دوازده هفته از دست دادم، خیلی شرایطه سختیه درک میکنم، اما مطمئن باش صلاحت در این بوده، تحت نظر پزشک باش و بعد دوباره اقدام کن، انشاالله به زودی مامان میشی، دلیل سقط چی بود؟

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
منم بچه اولم و تو دوازده هفته از دست دادم، خیلی شرایطه سختیه درک میکنم، اما مطمئن باش صلاحت در این ب ...

نمیدونم همه چی خوب پیش میرفت من حتی لک بینی ام نداشتم ، شما بعدش چیکار کردید؟ چه آزمایشاتی دادید

عزيزم اين چه حرفيه خودكشي چيه؟ قبول سخته وو حتما بايد تحمل كني ا اما خدا بزرگه  انشاااا ني ن ...

دلم خیلی شکسته تنها تو خونه بودم خیلی خونریزی زیاد بود خیلی

نمیدونم همه چی خوب پیش میرفت من حتی لک بینی ام نداشتم ، شما بعدش چیکار کردید؟ چه آزمایشاتی دادید

برای یازده دوازده سال پیشه، از جنین ازمایش انجام دادن و هیچ دلیلی براش پیدا نکردن، خودم تحت نظر پزشک تا یکسال جلوگیری داشتم و بعدش با اولین اقدام باردار شدم، الان دخترم نه سالشه، و یه ماه دیگه دختر دومم دنیا میاد، 

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....