2777
2789
عنوان

بچم سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 44 پست
نابود شدم تمام خونه شد خون بعد ۵ روز از خونه بوی خون نمیره اصلا یک چیز وحشتناکی بود کلا روحیم باختم ...

عزیزم💔🥺 معلومه ک الان حالت اینجوری باشه ، گذر زمان بهترت می‌کنه ،یکم ک حال جسمی ات بهتر شد ی سفر کوچیک برو ، با کمک کسی ی خونه تکونی مختصر بکن ، ی کلاس جدید برو ،ی کارای جدیدی انجام بده تا توی این حال نمونی ، ان شااللّه خدا به دلت آرامش بده 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
عزیزم💔🥺 معلومه ک الان حالت اینجوری باشه ، گذر زمان بهترت می‌کنه ،یکم ک حال جسمی ات بهتر شد ی سفر ک ...

مرسی عزیزم انشاالله امیدوارم خدا روی خوش زندگی رو به ما ام نشون بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم میفهمم خیلی سخته تصورش قلبم درد میاره. من بدنم عفونت داشت مینونه دلیل سقط باشه؟ انفلونزا گرفته ...

عزیزم دکترمن میگفت اگه بچه مشکلی نداشته باشه هرکاری کنی سقط نمیشه ولی اگه مشکل دارباشه بدن پس میزنه شایدبه حکمتی داشته وعفونت وانفولانزا ابجیم هم انفولانزاگرفت هم عفونت داره ولی طوری نشده 

کاربرسال ۹۸
حتما نشون میده ،بخدا ی روزی انقد حالت خوب میشه این روزا یادت میره

توکل بخدا زیارت عاشورا حق شناس خیلی بده ۱۰ روز بود اونو داشتم آنجام میدادم بنظرم خیلی ۱۰۰ لعنش سنگین 

عزیزم دکترمن میگفت اگه بچه مشکلی نداشته باشه هرکاری کنی سقط نمیشه ولی اگه مشکل دارباشه بدن پس میزنه ...

دکترمم گفت شایدم مشکل کروموزوم داشت آزمایش فرستادیم جنین 

توکل بخدا زیارت عاشورا حق شناس خیلی بده ۱۰ روز بود اونو داشتم آنجام میدادم بنظرم خیلی ۱۰۰ لعنش سنگین ...

گمون نمیکنم واسه اون باشه ، اون لعن عادلانه است نمیتونه بار منفی داشته باشه ، حتما صلاحیت این بوده ، یکی از اشناهامون تازگیا تو انومالی مشخص شد بچه ناهنجاری داره مجبور شد کورتاژ کنه  ،یا یکی دیگه میشناسم بچه هفت ماهه اش مرده بود تو شکم بی دلیل ، اگه واسه شما هم خدای نکرده همچین اتفاقاتی میوفتاد خیلی بدتر بود ، الان بذار جواب پاتولوژی بیاد ان شااللّه دفعه بعدی بخیر و خوشی میگذره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
گمون نمیکنم واسه اون باشه ، اون لعن عادلانه است نمیتونه بار منفی داشته باشه ، حتما صلاحیت این بوده ، ...

اگر این جنین مشکل داشته باشه یعنی بعدی ام‌مشکل داره؟

اگر این جنین مشکل داشته باشه یعنی بعدی ام‌مشکل داره؟

نمیدونم من اطلاعاتی ندارم ، ولی الان خیلی از این مشکلات درمان داره دیگه مثل قدیم نیست ، مثلا یکی از آشناها سنشون بالا رفته و بخاطر ی مشکلی بچه دار نشدن ،بعد یکی دیگه با همون مشکل چون الان جوونن درمان کردن و بچه دار شدن 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
دلم خیلی شکسته تنها تو خونه بودم خیلی خونریزی زیاد بود خیلی

وای خیلی ترسیدم خیلی منم ۹ هفتمه میترسم این اتفاق واس منم بیفته یهو بدون دلیل😭😭😭

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود