2777
2789
عنوان

بچم سقط شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 44 پست

عزیزم میفهمم چقدر دردناکه💔 هیچ داغی سخت تر از فرزند نیست ، ولی نذار از پا درت بیاره بخاطر عزیزانت ، خیلی ها حتی ماه های بالاتر سقط کردن یا بچه هایی ک دنیا آوردن فوت شدن ولی بازم تونستن ادامه بدن ، الان طبیعیه ک خیلی غصه داری ،شوکه هم شدی ، گریه کن ،براش عزاداری کن ولی بعد خودت رو جمع کن ، ان شااللّه خدا کمکت می‌کنه این روزای سخت رو میگذرونی و باز خدا بهت ی فرشته میده❤️

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
برای یازده دوازده سال پیشه، از جنین ازمایش انجام دادن و هیچ دلیلی براش پیدا نکردن، خودم تحت نظر پزشک ...

ما ام جنین فرستادیم آزمایشگاه تا جوابش بیاد ، طول سرویکس کوتا نبود ؟ برای شما ام ناگهانی کیسه آب پاره شد؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میفهمم چقدر دردناکه💔 هیچ داغی سخت تر از فرزند نیست ، ولی نذار از پا درت بیاره بخاطر عزیزانت ، ...

نابود شدم تمام خونه شد خون بعد ۵ روز از خونه بوی خون نمیره اصلا یک چیز وحشتناکی بود کلا روحیم باختم کلی براش امید داشتم نمیدونم اصلا از این به بعد چطوری زندگی کنم

ای واااای خیلی ناراحت شدم 

قبلش کمر دردی دل دردی چیزی نداشتی ؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ای واااای خیلی ناراحت شدم  قبلش کمر دردی دل دردی چیزی نداشتی ؟

هیچی یهو کیسه آب ترکید و خون فواره زد انگار دوش آب باز کردن خون بهم تزریق کردن نمیتونستن بند بیارن دکتر گفت خطر مرگ هست

هیچی یهو کیسه آب ترکید و خون فواره زد انگار دوش آب باز کردن خون بهم تزریق کردن نمیتونستن بند بیارن د ...

چقدر ترسنااااک🥺🥺🥺🥺

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ما ام جنین فرستادیم آزمایشگاه تا جوابش بیاد ، طول سرویکس کوتا نبود ؟ برای شما ام ناگهانی کیسه آب پار ...

نه عزیزم من تو شکمم سقط شده بود و فقط لکه بینی جزئی داشتم یهو افتادم خونریزی بعد پاره شدن کیسه اب، زود رفتم بیمارستان و کورتاژ شدم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
مشکل قلبی داشت اره گلم سخته واسه همین میگم ای کاش سقط شده بودحداقل شیرش نمیدادم صورتشونمیدیدم کاش من ...

بمیرم میفهمم خیلی سخته تصورش قلبم درد میاره. من بدنم عفونت داشت مینونه دلیل سقط باشه؟ انفلونزا گرفته بودم