2777
2789
عنوان

دخالت مادرشوهر تو تربیت بچه

289 بازدید | 9 پست

سلام خانما‌

بچه ی من لجبازه گاهی پیش میاد سرش داد میزنیم

اونم سریع گریه کنان میره پیش مادربزرگش و به ثانیه نکشیده صدای مادربزرگش میاد که داد میزنه چرا سر فلانی داد زدید؟ و چطور سرش داد میزنید؟ 

به شوهرم که میگم این رفتار غلطه و جلوی بچه نباید با مادر پدرش اینجور حرف بزنه اصلا قبول نمیکنه و میگه مادربزرگشه دوستش داره

به نظرتون چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه رو نزار بره پیش مادربزرگش بعدها خودت به مادرشوهرت مستقیم بگو

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اول کار شما اشتباه هست که داد می‌زنید بعد کار مادرشوهرتون

ببین طوری شده ک ما داد هم نزنیم فقط با کارش موافق نباشیم و چیزی ک میخواد بش ندیم سریع میره چغلی که سرم داد زدن

مادربزر،ا اینجورین به دل نگیر من بجه بودم هر وقت مامانم اذتم می‌کرد میرفتم جای مامان بزرگم 

مامان بزرگم خدا بیامرز مامان خود مامانم بود نه بابام 

یادمه آخرین بار به مامانم گفت جرئت داری یه بار دیگه بچمو اذیت کنی تا ببینی باهاش چیکار میکنم گریه میکردم گریه میکرد میگفت حق نداری بهش دست بزنی

خیلی دلم براش تنگ شده اسی سخت نگیر 

با خویشتنم خوش است.زین پس من و من...

اولا ک سر هر مسئله‌ای نباید سر بچت داد بزنی دوما ک اصولا همه مادربزرگ پدربزرگا همینن ب نوشون اخ نباید گف

شمام ب جایی ک ب همسرت بگی و خودتو الکی با بدجویی کردن از مادرش بد جلوه بدی دنبال راه حل دیگه باش

ببین طوری شده ک ما داد هم نزنیم فقط با کارش موافق نباشیم و چیزی ک میخواد بش ندیم سریع میره چغلی که س ...

بد عادت شده

ولی چندتا قرار با خودت بذار اصلا داد نزن،در خونه رو هم قفل کن که بچت نره پیش مادرشوهرت

کار مادرشوهرت اشتباه هست اما معمولا مادربزرگ ها اینجوری هستن مامان منم اینجوریه

به بچت یاد بده با اینکار به خواسته ش نمیرسه و برعکس تنبیه هم میشه.مثلا از خوراکی مورد علاقه ش یا بازی یا هرچیز دیگه ای که براش مهمه محرومش کن 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

استارتر منم توی حیاط خونه پدرشوهرمم وزندگیم جهنم از دستشون

میفهممت

تا بچه بزرگ شد چیا که نکشیدم

یاد نباد اون روزها!

ولی یه چیزی بهت میگم

ما چون خانواده شوهره حساسیم

شرط می بندم اگه مادر خودت بود انقدر حساسیت به خرج نمیدادی

من هم مادر خودم هم مادرشوهرم

هردو طرف دخترمو میگیرن وبامن یکی به دو میکنن

ولی به اونا هم حق بده

اونام مادربزرگن

و این خاصیت مادر بزرگ هاست

وگرنه فک نکن‌میخواد تورو آزار بده

حداقل تو این مورد قصد آزار دادنتو نداره

ولی کاریش هم نمیتونی بکنی

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....