بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خدایا مگه دست خود ادمه بچش چی بشه ،من اولی پسر بود دومی هم پسر شد ،،،حالا چکار کنم ؟چه فرقی داره پسر یا دختر مهم تربیته ...بخدا تو سونو اصلا نپرسیدم جنسیتو دکتر خودش گفت
یه عده اینجا تخصص حرفهای چرت دارن دور از جون شما و بقیه اصلا قبل تایپ کردن فکر نمیکنن
نه فقط چیزی که شنیدن و میان اینجا تایپ میکنن! طبیعیه یکی دختر میخواد یکی پسر یکی ابی دوست داره یکی قرمز یکی قرمه سبزی دوست داره یکی قیمه!!! علایق و سلیقه ها متفاوته!
نمیدونم اینا که انقد حرف از احترام به عقاید میزنن چرا بهش عمل نمیکنن!
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
درست حرف بزن چرا نفرین میکنی شما واقعا احمقی با این طرز برخوردت من فقط یه سوال پرسیدم حق نداری اینطو ...
احمق تویی که نمیدونی همه چیز دست خداست خودتو ب اب و اتیش نزن تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته به جای این خرافه بازیا برو دعا کن خدا بهت بچه ی سالم و مومن بده ب دخترو پسر بودن نیست به انسانیته
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد