2777
2789
امیدوارم هیچ وقت لذت دختر دار شدنو نچشی چون دختر داشتن لیاقت میخواد

باید بگی همه لایق فرزند شدن نیستن!

یعنی چی همه لایقش نیستن!

دخترایی دیدم که پدر ومادرش میگفتن که کاش سنگ میزاییدیم

پسرایی دیدم پدر ومادرش میگفتن کاش دختر کور میداد بهم پسر نمیداد ..

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینجور هیت میدین .بابا شاید دوست داره بچه اولش پسر باشه..یا دختر داره دوست داره پسر داشته باشه .طبیعی ک 

عزیطم اول باید خودت و شوهرت چیای گرم بخورین 

بعد موقع ارصا شدن اول زن بعد مرد.

میتونی بری دکتر برا تعین جنسیت 

و یه دعایی هست از اول فهمیدی بارداری بخونی تا وقتی جنسیت فهمیدی اما حتما  اسم محمد باید بزاری .دو اسم مشکل نیست 

خلاصه دراخر بازم همه چیز دست خداست

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
چرا انقدر حرفهای بیخود میزنین😂😂😂 دختر مثل شما بی ادب به چه درد میخوره آخه

زن مثل شما ام که به هم جنس خودش رحم نمیکنه ذره ای نمی ارزه 

خدا خودش میدونه به کی پسر بده به کی دختر به جای این کارا دعا کنید خدا بچه ی سالم و مومن بهتون بده خرافاته عهد بوق رو بریزید بیرون همین 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

باید بگی همه لایق فرزند شدن نیستن! یعنی چی همه لایقش نیستن! دخترایی دیدم که پدر ومادرش میگفتن که ک ...

ممنونم که انقدر بادرک و فهم هستید امیدوارم روزی برسه که دیگه برای هیچ زنی فرقی نکنه بچش دختره یا پسر به جاش از خدا بچه ی سالم و مومن بخواد امیدوارم خودمون برای  هم جنس خودمون ارزش قائل بشیم همین

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

احمق تویی که نمیدونی همه چیز دست خداست خودتو ب اب و اتیش نزن تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته به ج ...

تو فامیل همه به ایم من قسم میخورن لازم نیست شما این چیزا رو به من یاد بدی من خودم بهتر از جناب عالی میدونم همه چی دست خداست خودمو  به آب  وآتیش نزدم ومیدونم خدا بهترین ها رو برام رقم میزنه ولی اگه چشاتو باز کنی تو خود مفاتیح هم دعا واسه پسر داشتن نوشتن هیچ کس هم به اندازه خودت بی ایمان نیست ادم با ایمان اول باید تربیت داشته باشه برو رو خودت کار کن تو که اینقد خدا رو میشناسی و ادعات میشه

مامان فسقلی جون 

چقدر زشت برخورد میکنین به کسی ربطی نداره طرف چه چیزی علاقشه ،سوال پرسید میدونی جواب بده نمیدونی رد شو ،عزیزم امیدوارم خدا علتقتو با صلاحت یکی کنه و بچه عاقلی بهت بده ،من دوره کرونا بود پسرم باردار شدم و چون رحم سرد داشتم بهم گفتن باید طبعت و رحمت گرم شه تاباردار شی  ،مرتب گرمی میخوردیم خودم و همسرم ،روغن سیاهدانه و رازیانه به کمر و زبر دل هر شب ماشاژ اساسی داده و یه کمربند میپوشیدم تا رحم و کمرم گرم بمونه ،مصرف فلفل ،دارچین ،سیر ،زنجبیل ،عسل ،گرده گل ،رویان زنبور عسل زیاد داشتم چیزایی که یادم بود نوشتم ،البته همه چی خواست خداست من اینارو مصرف کردم تا باردار شم جنسیت برام مهم نبود ولی ممکن تاثیر گذاشته باشن

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
ممنونم که انقدر بادرک و فهم هستید امیدوارم روزی برسه که دیگه برای هیچ زنی فرقی نکنه بچش دختره یا پسر ...

دقیقا..

متاسفانه ما داریم نسل خودمونو منقرض میکنیم.. و هر روز تقاضای کمک از همجنس هامو میکنیم.. ولی نمیدونیم که بنیان بی رحمی منشامون خودمون هست..

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
زن مثل شما ام که به هم جنس خودش رحم نمیکنه ذره ای نمی ارزه  خدا خودش میدونه به کی پسر بده به ک ...

ما بچه ی مومن نمیخوایم بچه ای میخوایم که انسانیت داشته باشه☺️

چون من زنم و پسر دوست دارم به هم جنسم رحم ندارم؟😐😐😐

پس چرا به مردهایی که دختر دوست ندارن ایراد میگیرین؟😐😐😐😐😐😐

تو فامیل همه به ایم من قسم میخورن لازم نیست شما این چیزا رو به من یاد بدی من خودم بهتر از جناب عالی ...

نمیدونم اما فکر نمیکنم توی قران چیزی درمورد برتری جنسیت ها نوشته باشه من ادعای ایمان ندارم مثل شما اما شما انگار برای خودت و هم جنس خودت  هم ارزش قائل نیستی منم نفرین نکردم فقط گفتم وقتی از دختر بدت میاد امیدوارم بچت پسر باشه چون دخترت هیچ وقت مهرتو نمیچشه نمیدونم چیز بدی گفتم؟خب دختر دوست نداری دیگه 

ما بچه ی مومن نمیخوایم بچه ای میخوایم که انسانیت داشته باشه☺️ چون من زنم و پسر دوست دارم به هم جنسم ...

بچه ای رو که خدا بهت میده رو با ایمان به خودش دوست نداری ؟کاملا فهمیدمت