2777
2789
دقیقا.. متاسفانه ما داریم نسل خودمونو منقرض میکنیم.. و هر روز تقاضای کمک از همجنس هامو میکنیم.. ولی ...

زن بر علیه زن تا به کجا ؟مگر زنان توی این زندگی چیز زیادی خواستن جز برابری ...

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

نمیدونم اما فکر نمیکنم توی قران چیزی درمورد برتری جنسیت ها نوشته باشه من ادعای ایمان ندارم مثل شما ا ...

من نگفتم دختر دوست ندارم خانم محترم ونگفتم که پسر ارزشش از دختر بیشتر ویقینا این طور هم نیست گفتم بنا به شرایطی میخام بچه اولم پسر باشه ومیدونم دست خداست ولی میخاستم به یه برنامه غذایی تا حدودی تو جنسیت تاثیر داشته باشه و اگه هم نشد برای من اصلا مهم نیست و عاشق بچه ی میشم که به دنیا میارم چه دختر باشه چه پسر  ولی چون خانواده شوهرم پسر دوستن و وقتی مادر شوهرم بچه اولش دختر شد بد برخورد کردن میترسم از طرف اونا بهش بی مهری بشه وگرنه من جوری دوسش خواهم داشت که نسبت به هر دوست داشتنی بی نیاز بشه

مامان فسقلی جون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینطور نیستم اتفاقا عاشق دخترم ولی چون میدونم اگه بچه م دختر باشه باهاش درست رفتار نمیشه دوست&nbs ...

من نه .به خاطر دهم بستن کسی که هرگز .چون که برام هیچ کی مثل خودم ارزش نداره .

من نگفتم دختر دوست ندارم خانم محترم ونگفتم که پسر ارزشش از دختر بیشتر ویقینا این طور هم نیست گفتم بن ...

من میدونم و این قضیه رو درک میکنم اما اگر بچه ی اولت دختر شد جوری بزرگش کن که بعد ها بشه مایه ی افتخارت ائن وقته که مادر شوهرتم میفهمه همه چیز جنسیت نیست 

برای حرف دیگران ارزش قائل نباش برای خودت ارزش قائل باش و برات مهم نباشه مادر شوهرت چه فکری در موردت میکنه زندگیه خودته و دست شما هم نیست جنسیت بچه .تعیین کننده ی جنسیت بچه با پدرشه امیدوارم خدا ی نی نی خیلی خوشگل و باهوش بهت بده که بشه مایه ی سربلندیت خوشبخت باشی همیشه  

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

ما بچه ی مومن نمیخوایم بچه ای میخوایم که انسانیت داشته باشه☺️ چون من زنم و پسر دوست دارم به هم جنسم ...

مامان بزرگم باکویی هست ..

همیشه یه دعا میگه که ایرانی ها نمیگن..

میگه که خدایا بچه منو یه جوری بار بیار که دل کسیو نشکنه بچه مردم رو بیچاره نکنه..خدایا بچه منو ادم بد نکن

شما مثل مامان بزرگم کردی..

ولی ایرانی ها میگن خدایا بچه منو از بدی ها حفظ کن!که دعای بدی هست..

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
مامان بزرگم باکویی هست .. همیشه یه دعا میگه که ایرانی ها نمیگن.. میگه که خدایا بچه منو یه جوری بار ...

آفرین دقیقا همینه👌🏼

مادربزرگتون چه دعای قشنگی میکنه برای بچه هاش....این دعارو هیچوقت فراموش نکن

نمیشه گفت که شنیدن حرفا یا برخورداش ادمو ناراحت نکنه 

من انقدر اهمیت نمیدم طرف به گوه خوردن بیفته .بار اول اهمیت میدما ولی بعدش دیگه میفهمهعکس العملم چی خودش کم میاره  و گوه خورد میفته

۱۵سال زندگی همین جوری گذروندم

خدا رو دوست داشتن ربطی به ایمان نداره شما مثل اینکه خیلی بچه ای

مومن یعنی  آمَنَ باللهِ؛  برای او اطمینان و آرامش نسبت به خدای متعال حاصل شد.

از معنای لغوی تصدیق و اعتقاد قلبی به کسی یاچیزی است و از معنای اصطلاحی آن، اعتقاد و تصدیق قلبی به خدااست 

به سن وسال نیست به درک و فهمه که شما هم انگار تا کلاس چهارم بیشترادامه ندادی