2777
2789
عنوان

چرا من اسم معلمام یادم نیست؟ 🥲😐

233 بازدید | 25 پست

فقط دوم و چهارم دبستان یادمه اونم بخاطر اینکه خیلی بد اخلاق بودن. یه معلم دین و زندگی دوران راهنماییم یادمه. فقط همینا

کلاس اولم که اصلا یادم نمیاد از دیشب دارم فکر میکنم مغزم سوراخ شد 😐 چجوری بفهمم اسمش چی بوده؟ هیچ همکلاسی قدیمی هم نیست ازش بپرسم رفته رو مخم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال بابا اسمشونو میخوای چیکار؟

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

کلاس اول خانم فیروزی 

دوم اوجی 

سوم دیهیم

چهارم جابری 

پنجم قانعی و شفیعی

ششم شاهین 

هفتم هشتم نهمم تا دبیرستان همشونو یادمه

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
من اسم همه معلم هامونو یادمه 😁 البته هنوز مدرسم تموم نشده حتی اگه اسم یا بچه هاشون هرچیز دیگه هم م ...

اوووو. بابا من چهار سال پیش از دانشگاه فارغ التحصیل شدم. همسن تو بودم که یادم بود 😄