2777
2789
عنوان

بچه ها کراشم مشکل قلبی داره 🥲

165 بازدید | 14 پست

داشتم باهاش درباره کنکور بحث میکردم گفت دلیل کمکش به من اینه که مشکل قلبی داره نمیدونه قلبش تا کی میکشه یا تا کی زنده هست گفت به کسی که نیاز آره کمک میکنم خدا کریمه  ... نابود شدم 🫠 حالم بده ... میگه دکتر بهش گفته باید دور از استرس و درگیری ذهنی باشه و خیلی چیزا رو باید نخوره به ویژه شیرینی و فست و فود ...

یه بنده خدا 🫠

خندم گرفت چون شوهرم به دروغ اینو به من گفته بود انقدددد گریه کردم انقد حرص خوردم بعد گفت الکی گفتم خودمو لوس کنم😐😐😐😐😐😐از مردا بعید نیس

گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر ساده ای هستی این بهانه ها مال دهه شصتی ها بود 😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شوهر منم مشکل قلبی داره متاسفانه

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"