2777
2789

من میگرن خیلی شدید دارم 

همیشه همه بهم میگفتن قهوه بخورم خوبه تا اینکه رفتم دکتر و اونم گفت قهوه حالتو بهتر می‌کنه 

اما من خود قهوه رو نمیتونم بخورم باعث تپش قلبم میشه و حالمو بد می‌کنه 

برای همین هروقت میخواستم بییدار بمونم همیشه جایگزیناشو مثل کاپوچینو رو می‌خوردم 

حالا الان می‌خوام هرصبح یه لیوان کاپوچینو بخورم که انرژی داشته باشم برای درس خوندن اما میترسم باعث بدتر شدنم بشه چون بعضیا میگن خوب نیست 

شما تجربه ای ندارین؟

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم دارم وعده های غذایی رو سر موقع رعایت کن اصلا نباید گشنه بمونی و اتاق خوابت باید کامل تاریک ...

اره عزیزم اینا رو سعی میکنم رعایت کنم اما چون پشت کنکوریم و باید درس بخونم خیلی بیشتر اذیت میشم🥺

عزیزم چند سالته گه میگرن داری؟ 

19 عزیزم از ۱۷ سالگی متوجه شدم وقتی نوار مغز انجام دادم از همون موقع هم دارو دارم میخورم

19 عزیزم از ۱۷ سالگی متوجه شدم وقتی نوار مغز انجام دادم از همون موقع هم دارو دارم میخورم

ای وای آخه سنت کمه گلم. رعایت کن عصبی نشو هر کاری یا صدایی ناراحتت کنه فاصله بگیر تا زیاد دارو نخوری آخه داروهاش خواب آور و تاثیر رو سیستم عصبیت میزارن. برات ناراحت شدم چون خودمم این درد رو دارم

سلامتی و خوشبختی دخترم
اره عزیزم اینا رو سعی میکنم رعایت کنم اما چون پشت کنکوریم و باید درس بخونم خیلی بیشتر اذیت میشم🥺

عزیزم با وجود میگرن و سردرد مزمن چطور درس میخونی؟ من نمی تونستم بخونم درس رو ول کردم کلی ناراحتم براش 😔