2777
2789

سلام

هفته۲۵ و ۶ روز هستم

دو شب بستری بودم دهانه رحمم نرم شده بود.و لکه بینی داشتم

امروز زیر دلم درد میکنه و کمر دردم 

خونم ۲۵ تا پله میخوره میترسم برم بالا پایین بدتر باشه..

الان شیاف گذاشتم استراحت کنم بهتره یا برم تریاژ مامایی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن از دکترت بپرس  ولی ای کاش میرفتی خونه مادری مادرشوهری کسی که پله نداشته باشه یا لااقل ...

به دلایلی نمیتونم خونم رو خالی بزارم

الان دنبال خونه هم کف هستیم تو شهرمون گیرنمیاد مهاجر زیاده

نترس اتفاقی نمیفته من از هفته ۱۹ دهانه رحمم باز شده بود  توک میگی فقط نرم شده  نه بیمارس ...

من الان فقط شیاف زدم میگم برم بیمارستان شاید برام امپول پروژسترون هم بزنن 

چند هفته زایمان کردی؟

به دلایلی نمیتونم خونم رو خالی بزارم الان دنبال خونه هم کف هستیم تو شهرمون گیرنمیاد مهاجر زیاده

اگه به دکترت دسترسی داری که چه بهتر ازش بخواه یه ماما یا پزشک معرفی کنه که در منزل ویزیت میکنه... 

در غیر این صورت زنگ بزن به شرکت خدمات پزشکی اونا هم پزشک متخصص دارن هم ماما هم پرستار 

بهتر از اینه که این همه پله رو بری پایین و دوباره بیای بالا 

خدا..

من بچه اولم خطر زایمان زودرس داشتم از ماه ششم به بعد امپول پرولوتون هر ده روز زدم تا ماه نهم شما هم به دکتر بگو برات بنویسه ماه هفتم حتما بتامتازون بزن برای ریه هاش

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
من الان فقط شیاف زدم میگم برم بیمارستان شاید برام امپول پروژسترون هم بزنن  چند هفته زایمان کرد ...

نه گلی بیمارستان رفتن اشتباس مستقیم برو پیش دکتر خودت کاملا راهنماییت میکنه چکار کنی 

من رفتم بیمارستان اینقد ماماها معاینه کردن نزدیک بود خودشون باعث سقطم بشن 

استراحت مطلقم هنوز مونده تا زایمانم 

گلم امپول ریه عوارض نداشت براتون ؟

چرا شکمم قرمز شده بود و خارش داشت البته نفهمیدم مال اون بود یا نه ولی برای تکمیل ریه نوزاد باید بزنی که اگه زود بدنیا اومد مشکلی نداشته باشه

چرا شکمم قرمز شده بود و خارش داشت البته نفهمیدم مال اون بود یا نه ولی برای تکمیل ریه نوزاد باید بزنی ...

اون عیبی نداره 

عوارضهای بزرگ رو میگم 

اینکه میگن قند و فشار رو بالا میبره 

بدن ورم میکنه چی ؟

اون عیبی نداره  عوارضهای بزرگ رو میگم  اینکه میگن قند و فشار رو بالا میبره  بدن ور ...

برای من عوارض اینطوری نداشت ولی اگه دکتر برات نوشته خطر زایمان زودرس داری بزن دارو ها کلن عوارض دارن ولی باید ببینی الان چه کاری به صلاحته منم الان سه جور دارو فشار میخورم هفته هجدهمم مجبورم بخورم نخورم فشار خونم بالا میره

برای من عوارض اینطوری نداشت ولی اگه دکتر برات نوشته خطر زایمان زودرس داری بزن دارو ها کلن عوارض دارن ...

یه مقدار دوزش بالاس ادم میترسه ۶تاااا

تو عمرم ۶ تا بتامتازون نزدم که الان باید بزنم تو دوروز