2777
2789
عنوان

تغیر شغل همسرم

318 بازدید | 16 پست

اوضاع بازارا خیلی خراب شده😥

خصوصا از وقتی اون دوتا نکبت باهم به جنگ افتادن اوضاع بازار بدتر شده.ینی کلا هرجای دنیا دعوا بشه ایران تحت تاثیر قرار میگیره😔همسرم میدان نقش جهان مغازه داره...میخاد جمع کنه..میگ یک هفتس دشت نکردم😔

من دلم نمیخاد شراکنی کار انجام بده

میخاد با پدرش سوپر پروتئینی بزنه😫

اگ یه عده حمله نکنن بهم باید بگم که پدر همسرم باسن کار کردن نداره😫اینا الانم باهم مغازه دارن.ینی چون میدونه همسرم زود میره در مغازه..قشنگ میخابه ساعت ۵غروب میره در مغازه...بخدا خسته ام.چرا هیچی درست نمیشه بدترم میشه

از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🧘‍♀️🕊

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اولا خدا برکت بندازه ب مال وخونت خواهر.. دوما فقط ب خدا توکل کن.. زیاد از خدا بخاه برات درستش میکنه.. انشالله کار همسرتم خیلی پربرکت بشه انقدری ک اشک ذوق بیاد تو چشت.. برای زندگیت صلوات فرستادم

حق داری عزیزم الان شرایط زندگی خیلی سخت شده واقعا کار نیست شوهر منم میخواد دنبال کار دوم بره

چون واقعا درامد نیست  

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
چون یه هفته کار نکرده میخواد تغییر شغل بده  زمان کرونا همسر من یک سال بیکار شد😂

نه فقط یک هفته نیس..میگ اوضاع خرابه جنس باید بیاریم همه نقد میخان چکـقبول نمیکنن

ماهی۴۰تومن اجاره میدن..کلی قسط و..داریم..نمیرسونه انگار

حق داری عزیزم الان شرایط زندگی خیلی سخت شده واقعا کار نیست شوهر منم میخواد دنبال کار دوم بره   ...

خیلی سخته..دخترمونم تازه دنیا اومده دستمون خیلی تنگه😔

نه فقط یک هفته نیس..میگ اوضاع خرابه جنس باید بیاریم همه نقد میخان چکـقبول نمیکنن ماهی۴۰تومن اجاره م ...

چقدر ناراحت کننده🤕

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
اولا خدا برکت بندازه ب مال وخونت خواهر.. دوما فقط ب خدا توکل کن.. زیاد از خدا بخاه برات درستش میکنه. ...

مرسی از دلگرمیت قربونت برمم😔همیشه اولین و اخرین پناهم خود خداست💔

واااای نگو تورو جون عزیزاتون دعا کنین شوهرم‌چک گیر بیاره بتونه مغازه بزنه  اگر چک گیر نیاره کن ...

ایشالا بحق بزرگی و عظمت خدا...در رحمتش بروی همسرتون باز بشه