2777
2789
عنوان

بیاین دوخت های جدیدموببینین نظربدین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 71 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی شیک شده من ۱۸ساله خیاطی میکنم واسه شوهر بیچارع هیچی ندوختم خوشم اومد از لباس همسرتون میخوام یدس ...

من خیلی براهمسرم میدوزم ازپیراهن وتیشرت بگیر تاشلوار ....😅😍

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
کارتون حیفه بنظرم سفارش بگیرید درامدشم خوبه من دستم تو جیب خودمه خیلی حس خوبیه

خیلی دوست دارم ولی دخترم کوچیک وخودم گردنم درد میکنه توانایی ندارم .شاید دراینده قبول کنم .اتفاقا خیلی از دوستای همسرم متقاضی ان براشون بدوزم ...شماک خیاطین چقد قیمت دستمزد برااین سویشرت میصرفه؟

جانم😍😍😍 با چه متدی ؟؟ و چند وقت یاد گرفتی کامل؟؟

من متریک اموزش دیدم وسادریک .۴ماه رفتم اموزش ولی مفت نمی ارزید .اومدم گریه هاموکردم غصه هاموخوردم دوباره یاعلی گفتم وپارچه خریدم انقدر تو نت گشتم تااموزشای خوب براهرمدل ک میخاستم پیداکردمو دوختم.من جای زیادی دارم تاحرفه ای بشم ولی ازالان خودم راضیم الحمدلله

من متریک اموزش دیدم وسادریک .۴ماه رفتم اموزش ولی مفت نمی ارزید .اومدم گریه هاموکردم غصه هاموخوردم دو ...

چقدر عالی آفرین احسنت 😍♥️

یعنی میشه از نت واقعا یاد گرفت؟

من با الگو بلدم ولی می‌خوام برم کلاس که حرفه‌ای تر بشم

ایران من ایران من 🖤
بنظرت بدون کلاس میشه دوخت؟پونزده سال یه دو ماه خیاطی متریک رفتم یکم یادمه😂

میشه ....انقد الان اموزشا زیاده ک کلاسم نری ازپسش برمیای ...اینستا پراز پیجای خوبه واموزشای خوب .مجازی هم بعضیا قیمت مناسب وکلاسای خوبی میذارن

چقدر عالی آفرین احسنت 😍♥️ یعنی میشه از نت واقعا یاد گرفت؟ من با الگو بلدم ولی می‌خوام برم کلاس که ...

ممنونم عزیزممم

اره چرا نشه شماکه الگوبلدی ده هیچ جلویی ....فقط اراده کن وبدوز ...هیچکارنداره باور کن💕