2777
2789
عنوان

بیاین دوخت های جدیدموببینین نظربدین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 71 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط چرخت صنعتیه دیگه ؟؟ با خونگی نمیشه اخه

الان اره صنعتیه ولی باخونگیا هم میشه من یکسال باخونگیا کارکردم 

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
حالا که نگاه زیباتون مهمون تاپیکمه این لباس پسرم هم تقدیم نگاه مهربونتون

خیلی خوشگلن جوری وسوسه شدم که منم پارچه بگیرم بدوزم واسه پسرام😂البته منم ۲۰سال پیش یه دوماه رفتم کلاس خیاطی حالا نمیدونم چیزی یادم هست یا نه 

خیلی خوشگلن جوری وسوسه شدم که منم پارچه بگیرم بدوزم واسه پسرام😂البته منم ۲۰سال پیش یه دوماه رفتم کل ...

میخاین شیطان رجیم بشم همه دوختاموبفرستم بزاتون😂😂😂🤭🤭🤭خیلی خوبه ومیصرفه.مثلا این بلوز برام ۷۵۰۰۰تومان تموم شد ....اگ بخوام بخرم چقد میشع؟؟؟؟؟یا سویشرت دخترم یاهمسرم حدود۲۵۰تومن شد.سویشرت پسرم ک فقط استر طرح دار خریدم بقیه اش بازمانده پارچه های دیگه ام بود ک جمع وجورکردم اون ازدلش بیرون اومد😅

میخاین شیطان رجیم بشم همه دوختاموبفرستم بزاتون😂😂😂🤭🤭🤭خیلی خوبه ومیصرفه.مثلا این بلوز برام ۷۵۰۰۰ ...

سلام عزیزم یه بلوز دومتر یا یکونیم‌پارچه میخواد.‌چه پارچه ای استفاده کردی که انقدر ارزون دراومده؟ من هرچی پارچه میبینم کلی قیمتشونه حتی ارزانسراها.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
سلام عزیزم یه بلوز دومتر یا یکونیم‌پارچه میخواد.‌چه پارچه ای استفاده کردی که انقدر ارزون دراومده؟ من ...

سلام گلم ...

سوال خوبی بود🤭من تریکو هامو تیکه ای وکیلویی از ی کانال میخرم مثلا ی پک خریدم ۲۵۰.دوتا تیشرت برامنوپسرم شد .دو دست بلوزشلواربرادخترم و ی هودی براپسرم.همه هم جنسای باکیفیت .اون پارچه ای ک براهمسرم سویشرت دوختم ازهمین تریکوهاس منتها جنس خیلی خیلی ضخیمیه وکل پکش ۳۲۰بود ک اون سویشرت همسرم شد ودوتاهودی براپسرم ....پارچهای متری هم متاسفانه قیمتا بالاس ولی وقتایی ک جنس معمولی میخوام ازقم سفارش میدم واونم بصرفه درمیاد 

سلام گلم ... سوال خوبی بود🤭من تریکو هامو تیکه ای وکیلویی از ی کانال میخرم مثلا ی پک خریدم ۲۵۰.دوتا ...

ممنونم‌عزیزم از جوابت. اون  کانالی که میگی فقط تریکو میفروشه؟

حتما سوال بعدیم رو میدونی 😄 اونم اینه که میشه کانال رو به منم معرفی کنی؟

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
سلام گلم ... سوال خوبی بود🤭من تریکو هامو تیکه ای وکیلویی از ی کانال میخرم مثلا ی پک خریدم ۲۵۰.دوتا ...

قبول کردم عزیزم