بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخاین شیطان رجیم بشم همه دوختاموبفرستم بزاتون😂😂😂🤭🤭🤭خیلی خوبه ومیصرفه.مثلا این بلوز برام ۷۵۰۰۰ ...
سلام عزیزم یه بلوز دومتر یا یکونیمپارچه میخواد.چه پارچه ای استفاده کردی که انقدر ارزون دراومده؟ من هرچی پارچه میبینم کلی قیمتشونه حتی ارزانسراها.
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
سلام گلم ... سوال خوبی بود🤭من تریکو هامو تیکه ای وکیلویی از ی کانال میخرم مثلا ی پک خریدم ۲۵۰.دوتا ...
ممنونمعزیزم از جوابت. اون کانالی که میگی فقط تریکو میفروشه؟
حتما سوال بعدیم رو میدونی 😄 اونم اینه که میشه کانال رو به منم معرفی کنی؟
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
سلام گلم ... سوال خوبی بود🤭من تریکو هامو تیکه ای وکیلویی از ی کانال میخرم مثلا ی پک خریدم ۲۵۰.دوتا ...
قبول کردم عزیزم