gooldenlook مدیر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 عنوان بیاین دوخت های جدیدموببینین نظربدین😍 | مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 71 پست سلام عشقا .البته خیلی جدید نیست یکی دوهفته اس دوختم ولی حالم بادیدنشون خیلی خوب میشهحس خوبم ازاینجا برسه به قلب تک تکتون😘😘😘😘 برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺 1402/08/09 | 23:45 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 منم خیاطم ولی حوصله ندارم چراعزیزم ؟ برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 آفرین عالیه عالی واقعا دوختت تمیز و حرفه ایه،جنس سوییشرت همسرتون چیه؟کاپشن داخلشو پشم شیشه کار کردی ... مرسی عزیزم لطف دارین به من.سویشرت همسرم جنسش فانریپ استر داخلش مخمل .دختر مموری استر داخلش خز برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 چقد حرفه ای وشیک 🥰 برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
چاقالوووو عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 2059 مرسی عزیزم لطف دارین به من.سویشرت همسرم جنسش فانریپ استر داخلش مخمل .دختر مموری استر داخلش خز فانریپ خودش استر داشت؟
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39520 چقد حرفه ای وشیک 🥰 خیلی مونده به پای شما برسیم عزیزمکاراتون خیلی حرفه ای و تمیزهان شالله سالیان سال پرتوان بدوزید باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 اینم سویشرت پسرم .البته ازنزدیک خیلی قشنگتره تاعکسش برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 فانریپ خودش استر داشت؟ نه فانریپ ازخانواده تریکو ...حالت مخملی وضخیم .بیشتر برابلوز استفاده میشه اما من سویشرت دوختم عالی شد برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
چاقالوووو عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 2059 دوخت شما هم بسیار تمیزه برای بیرون هم کار میکنید ،من خودم خیاطم کار شما و اسی رودیدم واقعا تمیز بود
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 خیلی مونده به پای شما برسیم عزیزم کاراتون خیلی حرفه ای و تمیزه ان شالله سالیان سال پرتوان بدوزید نه گلم .منکه هنوز خیلی ازجاها درجا میزنم متاسفانه.مربیم بد بود واعتماد ب نفسموگرفت ...متدتون چیه؟شماواقعا استادین برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39520 دوخت شما هم بسیار تمیزه برای بیرون هم کار میکنید ،من خودم خیاطم کار شما و اسی رودیدم واقعا تمیز بود ... زنده باشی عزیزمنه برای بیرون نمیدوزم فقط خودمو. دخترام باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند
چاقالوووو عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 2059 نه فانریپ ازخانواده تریکو ...حالت مخملی وضخیم .بیشتر برابلوز استفاده میشه اما من سویشرت دوختم عالی ش ... خیلی شیک شده من ۱۸ساله خیاطی میکنم واسه شوهر بیچارع هیچی ندوختم خوشم اومد از لباس همسرتون میخوام یدست ست براش بدوزم🥴😅