2777
2789
عنوان

به نظرتون خودمو سبک کردم موندم؟😐

359 بازدید | 31 پست

سلام خانما مادرشوهرم دیشب زنگ زد ک شما شیشه اضافی دارین؟ترشی درست کردم شیشه هام کمه منم گفتم آره چندتا هست و میذارم براتون گفت فردا باباجون میخواد بره پیاده روی میاد میگیره(چندتا کوچه فاصله داریم.)خلاصه پدرشوهرم امروز نیومد من شب ک شوهرم اومد گفتم میبری گفت خسته هستم فردا میبرم دیگه گفتم نه شاید لازمشون بشه خودم میبرم.دخترم ۵ماهشه دیگه اونم همرام بردم پسرم موند پیش باباش.

برادرشوهرم ۱هفتست نامزدی کرده نامزدش تا حالا واسه وعده غذایی نیومده بود خونه مادرشوهرم.مادرشوهرم اینا هر وقت مهمون داشته باشن مارو هم دعوت میکنن ولی امشب چیزی نگفته بودن ک جاریم هست منم شیشه ها رو برداشتم بردم خلاصه مادرشوهرمم خیلی خوشحال شد گفت زنگ بزن بقیه هم بیان گفتم اونا دارن شام میخورن دیگه هی مادرشوهرم انقد اصرار کرد ک موندم.خیلی هم تدارک دیده بودن.ولی بعدش خیلی حس بدی گرفتم گفتم کاش قبول نکرده بودم شام بمونم بی دعوت.😕خودمو سبک کردم 

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

ن عزیزم این حس رو نداشته باش مادرشوهرت خوبه

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یجورایی آره یجوراییم نه............عیب نداره ضایع نبوده کارت..........حالا بقیه هم اومدن؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

با خودمون بیشتر مهربون باشیم.نه عزیزم.اصلا کار بدی نکردی،از روی ادب شما رو نگه داشتن و شما هم از روی ادب متقابلا قبول دعوت کردید.

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 
یعنی اولین باری که عروسو پاگشا کرد به شما نگفت؟خیلی عجیبه ما بچه های خونه رو هم دعوت میکنیم چون یه خ ...

ببین یکی دو بار دیگه هم اومده بود یه بارش ک همین جوری اومد یه بارم اومد شام نگهش داشتن ولی قرار نبود بمونه یه کوکوی ساده بود ک ما هم بودیم ولی امشب خب چند مدل غذا درست کرده بودن

دیگه کاریه که شده. خواستی خوبی کنی. مهم نیست... چون بچه کوچک داشتی موندنت عیبی نداشته. زن شیرده بودی ...

به نظرت اگه بازم پیش بیاد قبول نکنم؟اخه میگم میتونستن از قبل بگن منم با شوهرم و بچه هام با دعوت میرفتیم نه اینجوری😟