2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 55 پست
عزیزم متاسفانه ۱۳ سال از زندگی مشترکت میگذره و البته خودتم خیلی مقصر بودی که باعث بشه ازش بترسی

اره خیلی بهش بها دادم متاسفانه جنبه شو نداشت الان یاد گرفته هر چی رو که میخاد به زور وداد وبیداد وکتک عملی میکنه 

اره خیلی بهش بها دادم متاسفانه جنبه شو نداشت الان یاد گرفته هر چی رو که میخاد به زور وداد وبیداد وکت ...

خییلی اشتباه کردی به خودت بیا دختر..روزی برسه برای آب خوردنتم باید ازش اجازه بگیری

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی بهش بها دادم متاسفانه جنبه شو نداشت الان یاد گرفته هر چی رو که میخاد به زور وداد وبیداد وکت ...

کمتر بهش بها بده.وقتی سنت بره بالا،از خودت شرمنده میشی که ازش ترسیدی

کمتر بهش بها بده.وقتی سنت بره بالا،از خودت شرمنده میشی که ازش ترسیدی

الان هستم ولی دست وپا خیلی بسته س متاسفانه نه خانواده ام پشتممن نه جایی رو دارم برم از اینورم بچه دار نمیشم اصلااا شرایط جدا شدن ندارم اوصاع خونه پدرم از اینجام بدتره تنهایی هم نمیزارن زندگی کنم

واقعا ناراحت شدم.تاپیکهات رو دیدم.فقط می‌دونی ضربه به سر چقدر می‌تونه بهت آسیب بزنه.

تو دوره میانسالی وپیری کی میخواد ازت نگهداری کنه.

یه تصمیمی برا خودت بگیر

واقعا ناراحت شدم.تاپیکهات رو دیدم.فقط می‌دونی ضربه به سر چقدر می‌تونه بهت آسیب بزنه. تو دوره میانسا ...

الان دو هفته گذشته انگشت شستم هنوز درد میکنه

کردم این کارو خدا خیرت بده

خواهش میکنم عزیزم

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞