2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 55 پست
بخدا داشتم سکته میکردم دمش گرم رفتم طرفشو عوص کردم

افرین خوبه حالا داشتی ظرفش رو😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نظر بده به غذا درست نظر بده به دکور خونه درست ولی نه دیگه به مارک روغن اصلا باشه نظرش رو بده فلان ما ...

بهش گفتم بیا باهم بریم بخریم بدش اومد جواب نداد منم خوب پیاده تا سر کوچمون رفتم همینو داشت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهش گفتم بیا باهم بریم بخریم بدش اومد جواب نداد منم خوب پیاده تا سر کوچمون رفتم همینو داشت

دستت هم درد نکنه من بودم خودم به شخصه اگه قرار بود پیاده برم اصلا جامد نمیگرفتم که سنگین باشه بکشم بیارم خونه یه مایع میگرفتم کارمو راه بندازه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
دستت هم درد نکنه من بودم خودم به شخصه اگه قرار بود پیاده برم اصلا جامد نمیگرفتم که سنگین باشه بکشم ب ...

دو روره بخودش میگم جالب اینجاست خودمون سوپر مارکت داریم

دو روره بخودش میگم جالب اینجاست خودمون سوپر مارکت داریم

😐😐😐😐😐 دیگه خونش حلاله🔪🔪

واقعا چرا از همسرت باید بترسی..؟مگه لولوعه میخاد بخورتت

دو هفته پیش جواب پیامشو نداده بودم اونم فقط جواب دوست دارمشو ساعت ۱۲ شب تا جایی که میخوردم کتکم زد این واسه اون یعنی فاجعه که روعنی که اون گفت رو نگرفتم

دو هفته پیش جواب پیامشو نداده بودم اونم فقط جواب دوست دارمشو ساعت ۱۲ شب تا جایی که میخوردم کتکم زد ا ...

عزیزم متاسفانه ۱۳ سال از زندگی مشترکت میگذره و البته خودتم خیلی مقصر بودی که باعث بشه ازش بترسی

برای باور گُل دادن جوانه زدن کافیست❤🌱
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز