2777
2789
2790
2778
عنوان

شوهرم

528 بازدید | 55 پست

میخاستم امروز روعن جامد بخرم گفت مواطب باش مارک مینو نباشه از شانس من اونجایی که رفتم فقط این مارک رو داشت خریدم الان استرس دارم بیاد دعوام میکنه نمیدونم چرا گفت این مارک رو نگیرم استفاده کردین تا حالا شاید به نطرتون عجیب بیاد اما من بخاطر همین چیزای یاده هم ازش میترسم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تو مارک روغنم دخالت میکنه😑

به اون چه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

زمانی که شوهر من بیکار بود تو همه چیز خونه هم دخالت میکرد خداروشکر راحت شدم بگو این مسائل و خانم خونه حل میکنه شما خودتو بکش کنار همسر گلم😂🤌🏻

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

خب نمیخریدی 

الان فک میکنه از عمد خریدی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خب دعوا هم داره گفته اونو نگیر تو اونو گرفتی

بابا نداشت خوب منم پیاده بودم مجبور بودم از همونجا بخرم دو روز بود بهش گفتم روعنمون تموم شده یادش میرفت بگیره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز