2789
چقدر جالب نزدیک اصفهان هستین خوش بحالتون واقعا دخترای خوشگل خوشتیپ دارن آیا پسر آشون هم خوشتیپ هستن

بروجردی ها بور وچشم رنگی توشون زیاد

به غیرت سید حسن نصرالله قسم ما به قدس می آییم القدس النا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره کلا رخت و لباس و تیپ  مهمه حتی آدم های کم درآمد هم تمیز لباس می‌پوشن و مرتب هستند

چه جالب خیلی دلم میخواد با پسری خوش پوش شیک پوش ازدواج کنم

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
لرا چه جورین مگه ؟

صحبت کردنشون جوری دیگه هست اینا لهجه شون مثل اصفهانی ها شیرینه قشنگه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
صحبت کردنشون جوری دیگه هست اینا لهجه شون مثل اصفهانی ها شیرینه قشنگه

من خودم شهر برو جرد هستم و لهجه بسیار زیبایی دارن

از اونجایی که بروجرد و اصفهان قطب حساب میشن توی کنکور

اصفهانی خیلی زیاد دیدم

و اصلا شبیه به اصفهانی ها نیست لهجه شون.

من خودم لر لکم . و زبان من جز قدیمی ترین زبان های ایرانه.

بحث نکنیم .

من خودم شهر برو جرد هستم و لهجه بسیار زیبایی دارن از اونجایی که بروجرد و اصفهان قطب حساب میشن توی ک ...

نه شیرینی لهجه شون را گفتم بله شباهت ندارد به اصفهان.من تا الان فکر میکردم بروجردی  قوم هستن  چون تهران دیده بودم تکیه عزاداری بروجردی ها بود میگفتم قوم هستن خیلی جالبه شهری هس مرکز ایران...

نه شیرینی لهجه شون را گفتم بله شباهت ندارد به اصفهان.من تا الان فکر میکردم بروجردی  قوم هستن &n ...

ما صبح عاشورا گل میگیریم شونه و سرمونو گلی که از خاکی پاک و گلاب درست شده

به غیرت سید حسن نصرالله قسم ما به قدس می آییم القدس النا
ما صبح عاشورا گل میگیریم شونه و سرمونو گلی که از خاکی پاک و گلاب درست شده

چرا وا