2789
نه بابا صحبت کردنشون خیلی قشنگ لر نیستن اشتباه میکنی

ععزیزم من برو جردی ام بروجرد جز استان لرستان درسته لهجشون یه مقدار متفاوت و به سنگینی لری خرم آباد و لک نیست خیلی ساده تر و قابل فهم برای فارسی زبان هاست

نه بابا صحبت کردنشون خیلی قشنگ لر نیستن اشتباه میکنی

صجبت کردنمون بیشتر شبیه فارسبه لر های خرم اباد خیلی غلیظ صحبت پیکنن

به غیرت سید حسن نصرالله قسم ما به قدس می آییم القدس النا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ععزیزم من برو جردی ام بروجرد جز استان لرستان درسته لهجشون یه مقدار متفاوت و به سنگینی لری خرم آباد و ...

جدی من مامانم با یکشون دوسته دکتره لهجه خیلی قشنگی داره هر روزم سراغ منا از مامانم میگیره خیلی خوش تیپ محترم ازدواج نکرده هنوز بروجرد مگه شهره یا قوم هستش 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
صجبت کردنمون بیشتر شبیه فارسبه لر های خرم اباد خیلی غلیظ صحبت پیکنن

چقدر جالب اصلان به لر نمی خورید خرم ابادی دیدم 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
بله میتونی سرچ کنی من اهل برو جردم و ساوه زندگی میکنم 

گفتم بروجن هستین یه دکتر برجیانه با پدرم دوسته 

شهر هستش

چقدر جالب نزدیک اصفهان هستین خوش بحالتون

واقعا دخترای خوشگل خوشتیپ دارن آیا پسر آشون هم خوشتیپ هستن