2777
2789

ممنونم از عزیزانی که تاپیک قبلی راهنماییم کردن و گفتن خواستمو مطرح کنم

بهش گفتم دوس دارم همو ببینیم، گفت خب باید بهم بگی نمیشه که همش من بگم

طفلی منتظر بود

بازم اگه راهنمایی در مورد بهبود رابطمون دارین با کمال میل استقبال میکنم😍

@starfault  

@somaie  

@felora78sss  ‍ 

@اردیبههشت  ‍ ‍ 

@اردیبههشت  sowgoli

@sowgoli  ‍ 

خوشحالم که به حرف دلت گوش کردی

ببین قشنگم همیشه سعی کن چیزی که میخوای رو بهش بگی

مردها مثل ما زیرک نیستن،به جزییات توجه نمیکنن

ممکنه تو از یه چیزی ناراحت باشی به روش نیاری و اون هیچوقت نخواهد فهمید تو از چه چیزهایی ناراحت میشی و بالعکس اگه کاری کرد یا چیزی گفت که خوشحالت کرد ذوق کن که بفهمه براش ارزش قائلی و بازم تکرار کنه

اینا که گفتم واقعا جوابه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم از نظر کمک کنندت عزیزم🥰🥰

خواهش میکنم گلم❤️

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

حالا شمام یه راهنمایی به من بده  

من و دوست پسرم ( چون نی نی یار گیر نده تو تاپیکام گفتم نامزدم ) قبلا همدیگرو هر روز میدیدیم حتی شده در حد نیم ساعت ولی الان مدتیه چند تا پروژه با هم دست گرفته شغلش دکوراسیونه واقعا وقت نمیکنه و همش سرکاره البته من زنگ بزنم جواب میده یه کم حرف میزنیم ولی اون دیگه وقت نمیکنه زنگ بزنه یا همو ببینیم یکی دو بارم پیام دادم ببینیم همو گفت الان سرکارم عزیزم حالا نمیدونم بازم بگم شاید وقت داشته باشه یا دیگه نگم زشته چون دلم تنگه ولی نمیخوامم فک کنه من خیلی آویزونم و اینا  

حالا شمام یه راهنمایی به من بده     من و دوست پسرم ( چون نی نی یار گیر نده تو تاپیکام گفت ...

نه دیگه نگو

دو بار گفتی گوشه ذهنش هست وقتش خالی شه خودش قرار میذاره تو این مدت یکی از کارای عقب موندتو انجام بده که اگه پرسید چه خبر بفهمه سرت شلوغ بود

نه دیگه نگو دو بار گفتی گوشه ذهنش هست وقتش خالی شه خودش قرار میذاره تو این مدت یکی از کارای عقب مون ...

درسته فکر خوبیه مرسی . من خودمم سرکار میرم ولی خب کارم سبکه مثل اون سنگین نیستش دست خودمه . خودمم همین فکر رو گردم گفتم حالا چند روز بیخیال بشم بالاخره کارش سبک بشه خودش یه خبری میگیره