2777
2789
عنوان

گن خوبه؟

497 بازدید | 15 پست

میگم گن هست که آدم لاغرو لگنشو و باسنش رو پرتر نشون بده؟

من گشتم ندیدم😂

شما ندیدین جایی باشه؟

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گنای ساعت شنی و میگن تو دی.جی کالا سرچ کن 

اون برای چاقا خوب بود که پهلو داشتن و پهلوشونو جمع میکرد

اونو من بپوشم از کمرم میفته که هیچ

لاغر ترمم میکنه

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
اون برای چاقا خوب بود که پهلو داشتن و پهلوشونو جمع میکرد اونو من بپوشم از کمرم میفته که هیچ لاغر ت ...

نه بابا برای لاغرا مگه شو.رت پد دار بپوشی فقط اونو دیدم که باسنو قشنگ میکنه🫥

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

من بعد از عمل ابدو دکترم گن داد ..یعنی واقعا حتی خواهرم می‌پوشید باسنش و عالی نشون می‌داد پادار بود باسن و میکشید بالا ‌...متاسفانه خراب شد عکسشو ندارم ..ولی اگه باسن نداری پددار بگیر 

اون برای چاقا خوب بود که پهلو داشتن و پهلوشونو جمع میکرد اونو من بپوشم از کمرم میفته که هیچ لاغر ت ...

آهان از این شو رت ها که بادی ها میخوای که باسنو برجسته نشون بده 

بازار گلوبندک داره پاساژ رضا برو بخر 

نه بابا برای لاغرا مگه شو.رت پد دار بپوشی فقط اونو دیدم که باسنو قشنگ میکنه🫥

بعد ما یه عروسی رفتیم یه بنده خدا پوشیده بود بالباس جذب یه پروتزش رفته بود بالاتر 😁

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد
بعد ما یه عروسی رفتیم یه بنده خدا پوشیده بود بالباس جذب یه پروتزش رفته بود بالاتر 😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🫣وااااای 🤣🤣🤣🤣چه سوژه خنده ای بوده 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
اول تااخرم بالابود پشتش به ملت مجلس هم مختلط

وااای مردم😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

الان مرد ها ک از این چیزا ها نمی‌دوننن چیه گفتن چرا باسنش اینطوریه 😂😂😂

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

اذیت نمیشه ادم با پوشیدنش ؟ معلوم نیست اونوقت ؟ منم باسن ندارم . انداختینم تو فکرش ک بپوشم 🤕🤕

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…