2777
2789

دوست دارم چند روز خونه نباشم، هی بشور بپز، مرتب کن آخرشم هیچی به هیچی. کلی ظرف کثیف از صبح جمع شده پسرم از صبح هیچی نخورد فقط یه تیکه نون... کلی لباس تا نشده دارم، خسته شدم ازین کارای تکراری

خیلی حالم بده، پسرم مریض بود تازه داشت اشتهاش درست میشد باز امروز هیچی نخورد، گشنشه، نق میزنه ولی چیزی نمیخوره واقعا حوصله ندارم پاشم یه چیز دیگه درست کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز کارا را انجام بده ولی فردا را تصمیم بگیر یه استراحتی به خودت بده ،مثلا پارکی جایی برو اگه امکانش را داری 

یا غذا از بیرون بگیر 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
امروز کارا را انجام بده ولی فردا را تصمیم بگیر یه استراحتی به خودت بده ،مثلا پارکی جایی برو اگه امکا ...

پارک نمیتونم برم

با بچه مگه میشه استراحت کرد؟ یه دقیقه دراز میکشم میاد از موهام میگیره که بلند شو باهام بازی کن، فلان چیزو بده و...

منم از پختن خستم علاوه بر کارای دیگه🤦‍♀️

من از مجردی همه کار می‌کردم جز پختن مداوم...ولی وسایل پخت و پز رو آماده میکردم...مامانم می‌پخت.. 

از روزی ک متاهل شدم تا الان هی پختن،،یه روزایی میگم چرا مرخصی ندارم...چرا حقوق ندارم.

صبح پا شدم صبحانه شستن ظرفا ،جارو ناهار، دخترم رو حمام دادم..الانم باید پا شم کتلت سرخ کنم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
من از مجردی همه کار می‌کردم جز پختن مداوم...ولی وسایل پخت و پز رو آماده میکردم...مامانم می‌پخت..&nbs ...

منم پخت و پز انجام میدادم ولی به قول شما مداوم نه... من پریروز کل خونه رو مثل دسته گل کردم الان انگار بمب زدن همه جا کثیف و نامرتب

منم پخت و پز انجام میدادم ولی به قول شما مداوم نه... من پریروز کل خونه رو مثل دسته گل کردم الان انگا ...

خسته نباشید واقعا،،،تو خونه ی ما ک فقط من مداوم کار میکنم بقیه در حد یه لیوان بلند کنن یا بشون بگم ک بشدت بدم میاد..

یه ناهار آماده کن،بخواب بعد از ظهر پاشو کارا رو انجام بده..

منم پخت و پز انجام میدادم ولی به قول شما مداوم نه... من پریروز کل خونه رو مثل دسته گل کردم الان انگا ...

مجرد بودم یه روز میرم مدرسه(دوم دبیرستان)دوستم میگه چرا دیر اومدی ،گفتم کار داشتم  پیشونیم یه خط سیاه افتاده بود😂

گفت پیشونیت سیاه چیکار میکردی،

گفتم داشتم آشپزخونه رو تمیز میکردم.گفت مامانم ببینتت مارو میندازه بیرون خوشبحال مامانت، ما حتی لیوانمونم بلند نمیکنیم..

من همیشه فک میکردم همه مثل من کار میکنن و مسولیت پذیرند.

الان دقت میکنم اطرافیانم بزور لیوانشون رو بلند میکنن.

مجرد بودم یه روز میرم مدرسه(دوم دبیرستان)دوستم میگه چرا دیر اومدی ،گفتم کار داشتم  پیشونیم یه خ ...

دقیقا منم همین بودم. یعنی فک کن دانشجو بودم تو خوابگاه، یه موقع وقت نمیکردم آشپزخونه رو مامانم شیش ماه دست نمیزد، روغنا خشک میشدن رو در و دیوار، میومدم ۲۴ ساعت مداوم تو آشپزخونه گریه میکردم و تمیز میکردم الان خواهرم حتی ظرف شستنم بلد نیست یه لیوان آب بخواد مامانم میده دستش، یعنی هیییچ کاری نمیکنه

دقیقا منم همین بودم. یعنی فک کن دانشجو بودم تو خوابگاه، یه موقع وقت نمیکردم آشپزخونه رو مامانم شیش م ...

خیییلی بده ها،،،من  میرم خونه ی مادر شوهرم باز ظرف میشورم تا آخرین لحظه هر چی خوردیم یا بهم ریختن بچه ها جم و جور میکنم میرم.. در حالی ک جاریمم هست..

در حالی زن داداشام قشنگ میگن ما مهمانیم ،،بعد کر کر می‌خندن...

خیییلی بده ها،،،من  میرم خونه ی مادر شوهرم باز ظرف میشورم تا آخرین لحظه هر چی خوردیم یا بهم ریخ ...

نه من خونه مادرشوهرم دیگه زیاد ازین کارا نمیکنم، چون نمک نشناسه، یه موقع ظرفی بشورم ولی دیگه ته کاراشو در نمیارم، قبلا این کارو میکردم سعی کردم خودمو درست کنم

نه من خونه مادرشوهرم دیگه زیاد ازین کارا نمیکنم، چون نمک نشناسه، یه موقع ظرفی بشورم ولی دیگه ته کارا ...

نتونستم.همه بم گفتن ولی نتونستم..فقط دیگه وقتی مهمان داره نمیرم...