2777
2789
عنوان

طولانیه ولی لطفا بخونید در مورد زبان فارسیه.

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 93 پست
ببخشید پس چرا من فرهنگ نامه معین دهخدا  را خوندم 80 درصدشون عربی هست اش . حتی خط مون هم عربی .& ...

خط اوستایی که قبل از اسلام مورد استفاده ایرانیا بوده یه خط سخت و پیچیده است و خوانشش سخته ما خط عربی رو گرفتیم و چند تا حرف بهش اضافه کردیم و شد خط فارسی این توانمندی یه تمدن رو نشون میده.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اما طبق اخرین لیست از غنی ترین زبان های دنیا که همین ماه منتشر شده فارسی رتبه ۴۴ رو داره

جایی به غنی بودن اشاره نشده توی متن اما طبق آماری که دانشگاه کمبریج داده تو رتبه ۶ یا ۸ قرار داره.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خط اوستایی که قبل از اسلام مورد استفاده ایرانیا بوده یه خط سخت و پیچیده است و خوانشش سخته ما خط عربی ...

لطفا چند خط اول را بخونید . صفحه 23 فرهنگ فارسی دکتر حسن عمید هست اش .

فارسی سره 24 حرف داشته نه 32 تا. در حقیقیت 8 حرف دیگه از عربی و ترکی وارد فارسی شده

و خدای که همین نزدیکی ست
زبان زنده زبانیه که نمی‌میره و کلمات رو می‌گیره یه ایرانی تقریبا ۷۰ درصد عربی حرف میزنه اما هیچ عربی ...

این تهاجم فرهنگی محسوب می شه چون الان چند نفر می تونن به زبان فارسی سره صحبت کنند یا حداقل معنی اش را فهم کنند . اما قرآن برای 1400 خورده ی سال پیش هست اش همان زبان عربی که الان صحبت می شه .

و خدای که همین نزدیکی ست
این تهاجم فرهنگی محسوب می شه چون الان چند نفر می تونن به زبان فارسی سره صحبت کنند یا حداقل معنی اش ر ...

فارسی سره که استاد کزازی روش تاکید داره در واقع یه جور توقف زبانیه در حالی که زبان پویا زبانیه که بدون کمک استادان زبان شناس به واسطه گویندگانش رشد می‌کنه و باز هم استحاله نمیشه.

سلام عزیزم . میخواستم بدونم کردی یک زبان محسوب میشه یا یکی از گویشهای زبان فارسی هست ؟ من خودم فارس اهل شیراز هستم روی این موضوع با یه خانم کرد مباحثه داشتیم و به نتیجه نرسیدم . اوشون کردی رو یک زبان مستقل از فارسی میدونست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

سلام عزیزم . میخواستم بدونم کردی یک زبان محسوب میشه یا یکی از گویشهای زبان فارسی هست ؟ من خودم فارس ...

کردی با وجود غرابتی که با فارسی داره یه زبان به حساب میاد و گویش نیست البته خودتون می‌دونین که مباحث علوم انسانی اغلب چون و چرا زیاد توشه در مورد لهجه‌ها و زبان‌هایی که گویندگانش کشور مستقلی ندارن همیشه این دعواها بوده.

کردی با وجود غرابتی که با فارسی داره یه زبان به حساب میاد و گویش نیست البته خودتون می‌دونین که مباحث ...

قرابت یا غرابت ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم من بیشتر متن رو نخوندم ولی همون مختصری ام ک خوندم متوجه شدم آمارات اشتباهه مثل اینکه اخبار بیس ...

او کاملا پارسی است و داری ریشه پهلوی است در عربی می شود هی در ترکی می شود ُ این واژه یعنی او صد درصد پارسی است.
منابع ها. فرهنگ لغت معین
فرهنگ بزرگ سخن

ببخشید پس چرا من فرهنگ نامه معین دهخدا  را خوندم 80 درصدشون عربی هست اش . حتی خط مون هم عربی .& ...

عزيزم وام واژه تو همه زبانها هست ، از فارسي هم به عربي رفته ، هيچ عيب نيست ، يكي از مزيت هاي فارسي اينه كه براي بيشتر واژه ها معادل فارسي داشته و شما صرفا فارسي تهران رو نبايد ببيني كه ، بعد هم خطمون عربي نيست مال جهان اسلامه كه اتفاقا ايرانيا از جمله سيبويه تو تكميلش خيلي نقش داشتن ولي به اسم عربستان تموم شده وگرنه خط اونا كوفي بود

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
وقتی جایزه نوبل رو به جنگ‌طلبا و آدمکشا و هوادارشون میدن، نباید از تحقیر زبان فارسی تعجب کرد تو این ...

جالبه كه اين تحقيرها بيسابقه اس در طول تاريخ ايران ، هميشه شاهنامه و اشعار حافظ و سعدي راهگشا بودن در جامعه ي ايراني ، براي استقلال ايران از نفوذ عرب هاي عربستان مورد استفاده بود حالا در عصر جديد از روي تعصب و بخل يه عده از درون افتادن به كوبيدن ميراث هاي مليمون، براي تازيخ هم همينكارو ميكنن 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹