2777
2789
عنوان

طولانیه ولی لطفا بخونید در مورد زبان فارسیه.

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 93 پست
همشون تو ایران باستانی بودن حتی سکاها مدت مدیدی جزو ایران شدن اولش نبودن

سکاها ایرانی بودن کاملا اریایی بودن 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
بله خانواده زبانی هندو اروپایی خانواده ی زبانی وسیعی هستن مثل آلمانی و انگلیسی و فرانسوی و ایتالیایی ...

بله سکاها آریایی بودن و حتی اسمتشون و رسماشونم ایرانی بود

اینو خارجیا وقتی ترکای خارجی میگن بهشون میخندن

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

البته به صورت سنتی عیلامی مینویسن که با ایلام الان قاطی نشه ، عیلامیان یه قومی بودن که زبانشون هم تک ...

ولی تو مستندای انگلیسی خیلی روش مانور میدن 

من جایی دیدم که میگفتن جسدای پیدا شده تو غارا موهاشون روشن بوده

یا مثلا ی کامنت انگلیسی تو ی سایت انجمنی خارجی در مورد ظاهر سکاها و ایرانیا گفته بود تو منابع یونانی و چینی هر دو با موهای بور و چشمای آبی توصیف شدن اتفاق موضوع مورد بحث اونجاهم شباهت زبانای ایرانی با اسلاوی بود

در هر صورت مهم اینه که ما الان اینجاییم

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

سکاها ایرانی بودن کاملا اریایی بودن

آره اولش قلمروشون جدا بود بعد فک کنم کوروش بزرگ جزو ایرانشون کرد خوندم هم پیمانان ایرانیا بودن

راستش من به شدت روشون کراشم😂 حتی با اینکه مدتی با ما میجنگیدن برام خیلی جذابن