2777
2789
عنوان

طولانیه ولی لطفا بخونید در مورد زبان فارسیه.

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 93 پست
سلام عزیزم . میخواستم بدونم کردی یک زبان محسوب میشه یا یکی از گویشهای زبان فارسی هست ؟ من خودم فارس ...

ببين كردي يك زبان نيست يه گروه زبانيه شانل زبان كرمانجي و سوراني و غيره هست كه با فارسي خواهرن مثل تركي استانبولي و تركي تركمني 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
لطفا چند خط اول را بخونید . صفحه 23 فرهنگ فارسی دکتر حسن عمید هست اش . فارسی سره 24 حرف داشته نه 32 ...

شما خط و خود زبان رو دارين قاطي ميكنين با هم ، گفتار با نوشتار متفاوته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تهاجم فرهنگی محسوب می شه چون الان چند نفر می تونن به زبان فارسی سره صحبت کنند یا حداقل معنی اش ر ...

کاملا منطقی ک حرفی درش نیس 👌 کسی هم بحث کنه ینی نمیخواد واقعیت رو قبول کنه 🤷🏻‍♀️

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
ببين كردي يك زبان نيست يه گروه زبانيه شانل زبان كرمانجي و سوراني و غيره هست كه با فارسي خواهرن ...

ترکی استامبولی و ترکی ترکمنی گویشهای مختلف زبان ترکی هستن و ریشه واحد دارند. آیا گروه زبانهای کردی با زبان فارسی از یک ریشه هستن ؟ این خواهر بودن اونقدر هست که یکی گویش دیگری محسوب بشه . خیلی از کردها به این معتقدن که کردی یک زبان مجزا برای خودش هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

این تهاجم فرهنگی محسوب می شه چون الان چند نفر می تونن به زبان فارسی سره صحبت کنند یا حداقل معنی اش ر ...

تهاجم فرهنگي يعني چي؟ از ويزگي هاي زبان اينه كه دائما در حال تغييره ! الان فارسي الان با زمان قاجار يكيه ؟ كلماتي كه جوونامون به كار ميبرن يكيه ؟ براي همه زبانها همين صادقه ، قران كتاب دينيه و غير قابل تغيير و به لطف قران همون زبان حفظ شذه به عنوان عربي فصيح ولي خود زبان گفتاري عربي در كشوراي عرب زبان به صورت جداگانه تبديل به زبانهاي عربي شذه ، كويتي زبان مصري رو نميفهمه ، اين ويژگي همه زبونهاس ، فارسي كتابي هم همينطوره شما يه زمان واقعا ميگفتي دارم مي آيم ! قبلتر از اون هم شايد بوده ولي اين ثبت شده الان ميگي دارم ميام ! تبادل واژه هم در زبانها هر چه بيشتر نشون ميده اون جامعه چقدر مراوده داشته با غير خودش و در نتيجه تقكر اون جامعه بسته نبوذه و نيست ؛ همينه كه ادبيات فارسي دري اينطور درخشانه چون تفكر ناب پشتشه كه نسل ها دارن بهره ميبرن 

ترکی استامبولی و ترکی ترکمنی گویشهای مختلف زبان ترکی هستن و ریشه واحد دارند. آیا گروه زبانهای کردی ب ...

بله عزيزم فارسي و كردي از يك ريشه ان، هر دو زبان ايراني هستن ، كردي ايراني شمال غربه و فارسي ايراني زبان ايراني جنوبي 

بله عزيزم فارسي و كردي از يك ريشه ان، هر دو زبان ايراني هستن ، كردي ايراني شمال غربه و فارسي ايراني ...

اضافه كنم كه زبان ايراني هم يه شاخه از زبان هندو ايرانيه كه خودش بخشي از زبانهاي هندو اروپايي