2777
2789
عنوان

طولانیه ولی لطفا بخونید در مورد زبان فارسیه.

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 93 پست
سلام عزیزم . میخواستم بدونم کردی یک زبان محسوب میشه یا یکی از گویشهای زبان فارسی هست ؟ من خودم فارس ...

ببين كردي يك زبان نيست يه گروه زبانيه شانل زبان كرمانجي و سوراني و غيره هست كه با فارسي خواهرن مثل تركي استانبولي و تركي تركمني 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
لطفا چند خط اول را بخونید . صفحه 23 فرهنگ فارسی دکتر حسن عمید هست اش . فارسی سره 24 حرف داشته نه 32 ...

شما خط و خود زبان رو دارين قاطي ميكنين با هم ، گفتار با نوشتار متفاوته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این تهاجم فرهنگی محسوب می شه چون الان چند نفر می تونن به زبان فارسی سره صحبت کنند یا حداقل معنی اش ر ...

کاملا منطقی ک حرفی درش نیس 👌 کسی هم بحث کنه ینی نمیخواد واقعیت رو قبول کنه 🤷🏻‍♀️

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
ببين كردي يك زبان نيست يه گروه زبانيه شانل زبان كرمانجي و سوراني و غيره هست كه با فارسي خواهرن ...

ترکی استامبولی و ترکی ترکمنی گویشهای مختلف زبان ترکی هستن و ریشه واحد دارند. آیا گروه زبانهای کردی با زبان فارسی از یک ریشه هستن ؟ این خواهر بودن اونقدر هست که یکی گویش دیگری محسوب بشه . خیلی از کردها به این معتقدن که کردی یک زبان مجزا برای خودش هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

این تهاجم فرهنگی محسوب می شه چون الان چند نفر می تونن به زبان فارسی سره صحبت کنند یا حداقل معنی اش ر ...

تهاجم فرهنگي يعني چي؟ از ويزگي هاي زبان اينه كه دائما در حال تغييره ! الان فارسي الان با زمان قاجار يكيه ؟ كلماتي كه جوونامون به كار ميبرن يكيه ؟ براي همه زبانها همين صادقه ، قران كتاب دينيه و غير قابل تغيير و به لطف قران همون زبان حفظ شذه به عنوان عربي فصيح ولي خود زبان گفتاري عربي در كشوراي عرب زبان به صورت جداگانه تبديل به زبانهاي عربي شذه ، كويتي زبان مصري رو نميفهمه ، اين ويژگي همه زبونهاس ، فارسي كتابي هم همينطوره شما يه زمان واقعا ميگفتي دارم مي آيم ! قبلتر از اون هم شايد بوده ولي اين ثبت شده الان ميگي دارم ميام ! تبادل واژه هم در زبانها هر چه بيشتر نشون ميده اون جامعه چقدر مراوده داشته با غير خودش و در نتيجه تقكر اون جامعه بسته نبوذه و نيست ؛ همينه كه ادبيات فارسي دري اينطور درخشانه چون تفكر ناب پشتشه كه نسل ها دارن بهره ميبرن 

ترکی استامبولی و ترکی ترکمنی گویشهای مختلف زبان ترکی هستن و ریشه واحد دارند. آیا گروه زبانهای کردی ب ...

بله عزيزم فارسي و كردي از يك ريشه ان، هر دو زبان ايراني هستن ، كردي ايراني شمال غربه و فارسي ايراني زبان ايراني جنوبي 

بله عزيزم فارسي و كردي از يك ريشه ان، هر دو زبان ايراني هستن ، كردي ايراني شمال غربه و فارسي ايراني ...

اضافه كنم كه زبان ايراني هم يه شاخه از زبان هندو ايرانيه كه خودش بخشي از زبانهاي هندو اروپايي