2777
2789

سلام دوستان من ۶ سال پیش یکروز بعد از سزارین دومین امپول هپارین که زدم  دچار کهیر شدم صورتم پاشد گلوم ورم کرد بعد امپولهایی که بهم زدن تا ۴ ماه نپاشیدم  و همیشه اسهال میرفتم  بعد از رفتن پیش دکتر آلرژی ایمونولوژی روماتولوژیست عمومی پوست  فقط کورتون دادن و هیچ درمانی برام پیدا نشد که کاملاً کهیرام خوب بشه بعضی اوقات کهرهام خیلی شدید می‌شد چشمام و لب‌هام ورم می‌کرد با طب سنتی هم در میون گذاشتم و بهم خاکشیر سرکنگبین و کاسنی رو دادن ولی با اون هم تا یک ماه خوب بودم بعد از اون دکتر عمومی گفت که امکان میکروب معده هست و بعد از آندوسکوپی مشخص شد میکروب معده دارم الان این داروها رو بیسموت  نولپازا۴۰مترونیدازول۵۰۰آموکسی سیلین ۵۰۰کلاریترومایسین ۵۰۰

دو دوره مصرف کردم ولی باز هم خارش دارم و کهیر می‌زنم تازه داروهام تموم شده و باز درد معده دارم و دوبار اسهال میشم باز نمیتونم میوه های مسهل یا لواشک و الوینا بخورم  کسی بوده که مثل من باشه و خوب بشم چند روز پیش یکی از دوستان دیلیست و پرودایجست رو پیشنهاد دادن اونم دارم میخورم ولی فرقی نکردم تازه درد معدمم برگشته خیلی سر معدم درد میکنه نمیدونم به خاطر چرک خشکنهایی که مصرف کردم و بازم کهیر میزنم میخوام بشینم از درد فقط گریه کنم اینم بگم بارهنگ و عرق نعناعم خوردم ولی بدتر پاشیدم نمیتونم ادویه های گرم مصرف کنم که طبع معدم عوض بشه میپاشم تو روخدا دعا کنید خدا منم شفا بده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم باردار بودم شدیدااااا کهیر میزدم ینی جوری میشد که از جای کهیرا خون میپاشید 

لب و چشام باد میکرد پاهام و دستام کهیر میزد خون میپاشید سه ماه آخر بارداریم به این صورت گذشت تا دوهفته بعد سزارین 

بعد خود ب خود رفع شد خداروشکررر 

وگرنه نابود بودم 

💚🌿االهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💚🌿