سلام دوستان من ۶ سال پیش یکروز بعد از سزارین دومین امپول هپارین که زدم دچار کهیر شدم صورتم پاشد گلوم ورم کرد بعد امپولهایی که بهم زدن تا ۴ ماه نپاشیدم و همیشه اسهال میرفتم بعد از رفتن پیش دکتر آلرژی ایمونولوژی روماتولوژیست عمومی پوست فقط کورتون دادن و هیچ درمانی برام پیدا نشد که کاملاً کهیرام خوب بشه بعضی اوقات کهرهام خیلی شدید میشد چشمام و لبهام ورم میکرد با طب سنتی هم در میون گذاشتم و بهم خاکشیر سرکنگبین و کاسنی رو دادن ولی با اون هم تا یک ماه خوب بودم بعد از اون دکتر عمومی گفت که امکان میکروب معده هست و بعد از آندوسکوپی مشخص شد میکروب معده دارم الان این داروها رو بیسموت نولپازا۴۰مترونیدازول۵۰۰آموکسی سیلین ۵۰۰کلاریترومایسین ۵۰۰
دو دوره مصرف کردم ولی باز هم خارش دارم و کهیر میزنم تازه داروهام تموم شده و باز درد معده دارم و دوبار اسهال میشم باز نمیتونم میوه های مسهل یا لواشک و الوینا بخورم کسی بوده که مثل من باشه و خوب بشم چند روز پیش یکی از دوستان دیلیست و پرودایجست رو پیشنهاد دادن اونم دارم میخورم ولی فرقی نکردم تازه درد معدمم برگشته خیلی سر معدم درد میکنه نمیدونم به خاطر چرک خشکنهایی که مصرف کردم و بازم کهیر میزنم میخوام بشینم از درد فقط گریه کنم اینم بگم بارهنگ و عرق نعناعم خوردم ولی بدتر پاشیدم نمیتونم ادویه های گرم مصرف کنم که طبع معدم عوض بشه میپاشم تو روخدا دعا کنید خدا منم شفا بده